16 / 06 / 2024

Hatay yolları

Hatay yolları

HBB, vatandaşlardan gelen talepler üzerine başlattığı revize çalışmaları ile sürücü ve yayaların daha rahat bir ulaşım sağlaması bağlamında nitelikli hizmetlerini özveriyle hayata geçiriyor.

Hatay'da yollar yenileniyor!

HBB ekipleri, Dörtyol Yeniyurt Mahallesi, Gazi ve Sahil caddelerinde toplamda 5 km sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Depremden sonra hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası

Depremden sonra hangi yollar kapalı sorusu merakla sorulmaktadır. Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kapanan yollar araştırılıyor. İşte detaylar!

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Hatay Titus Tüneli'ne yürüyüş yolları ve teras projesi!

Hatay Samandağ'da Roma döneminden kalma bin 380 metrelik Titus Tüneli'ndeki Beşikli Mağara'ya yeni projeler geliyor. Yürüyüş yolları ve terasların yapılması planlanan proje ile turist sayısının artması bekleniyor.

Hatay Samandağ yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Hatay Yeşilköy'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin, yol açma ve stabilize çalışmalarında son durak Yeşilköy oldu.

Hatay Akbez'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hatay Güveççi ve Sungur'un yolları genişletiliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yeni yol, bakım ve genişletme çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Hatay Kurtuluş'un yolları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Belen yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hatay 408 Evler'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Hatay’ın 15 ilçesinde gerçekleştirdiği yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Kumlu yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler Kumlu İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.

Hatay Dursunlu'da yeni yollar açılıyor!

Hatay Dursunlu Mahallesi'ndeki Barış Caddesi üzerinde bulunan türbe ziyaret yolunda güvenli ulaşımı sağlamak için yapımına başladığı yeni yolda istinat duvarıyla toprak kaymalarının ve çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Hatay'ın yolları modernize ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Hatay’ın 15 ilçesinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Hatay yolları Haberi

Hatay yolları


Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde 15 ilçeye ihtiyaçlar doğrultusunda eşit, kaliteli ve kalıcı hizmetler sunan HBB, vatandaşlardan gelen talepler üzerine başlattığı revize çalışmaları ile sürücü ve yayaların daha rahat bir ulaşım sağlaması bağlamında nitelikli hizmetlerini özveriyle hayata geçiriyor. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, yeni yol yapım, bakım, onarım ve iyileştirme hizmetlerinin yanı sıra yol genişletme çalışmaları kapsamında Belen ilçesine bağlı Benlidere Mahallesi ile Kömürçukuru Mahallesi güzergâhında bulunan 4 km’lik yolda çalışmalar gerçekleştiriyor. 


BELEN'DE KÖMÜRÇUKURU VE BENLİDERE MAHALLELERİ ARASINDA KALAN GÜZERGAH REVİZE EDİLDİ


Yol genişletme ve menfez yapılacak dere içerisinde diri örtü temizliği çalışmaları sayesinde çift taraflı yol geçişini sağlayan HBB ekipleri, vatandaşların sıkıntılar yaşadığı ulaşım noktalarında büyük bir rahatlama sağladı. Başkan Savaş'ın öncülüğünde gerçekleşen kapsamlı...