23 / 06 / 2024

Hatay'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Hatay'da yol genişletme çalışmaları başladı!

HBB, vatandaşlardan gelen talepler üzerine başlattığı revize çalışmaları ile sürücü ve yayaların daha rahat bir ulaşım sağlaması bağlamında nitelikli hizmetlerini özveriyle hayata geçiriyor.




Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde 15 ilçeye ihtiyaçlar doğrultusunda eşit, kaliteli ve kalıcı hizmetler sunan HBB, vatandaşlardan gelen talepler üzerine başlattığı revize çalışmaları ile sürücü ve yayaların daha rahat bir ulaşım sağlaması bağlamında nitelikli hizmetlerini özveriyle hayata geçiriyor. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, yeni yol yapım, bakım, onarım ve iyileştirme hizmetlerinin yanı sıra yol genişletme çalışmaları kapsamında Belen ilçesine bağlı Benlidere Mahallesi ile Kömürçukuru Mahallesi güzergâhında bulunan 4 km’lik yolda çalışmalar gerçekleştiriyor. 


BELEN'DE KÖMÜRÇUKURU VE BENLİDERE MAHALLELERİ ARASINDA KALAN GÜZERGAH REVİZE EDİLDİ


Yol genişletme ve menfez yapılacak dere içerisinde diri örtü temizliği çalışmaları sayesinde çift taraflı yol geçişini sağlayan HBB ekipleri, vatandaşların sıkıntılar yaşadığı ulaşım noktalarında büyük bir rahatlama sağladı. Başkan Savaş'ın öncülüğünde gerçekleşen kapsamlı çalışmaları yerinde inceleyen HBB yetkilileri, yol yapım, genişletme ve düzenleme çalışmalarına devam edileceğini ve hizmetlerin akabinde il genelinde bozuk yol kalmayıncaya dek hizmetlerin devam edeceğini bildirdi.


Hatay Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön