28 / 04 / 2024

Hatay'ın yeni sosyal tesisi tamamlandı!

Hatay'ın yeni sosyal tesisi tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kuzeytepe halkının keyifli vakit geçirmesini olanaklı kılacak sosyal tesisin inşaatını tamamladı.



 

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, mahalle kültürünün vazgeçilmez öğesi olan bir arada yaşama olgusunun devamını sağlayacak olan ve Kuzeytepe halkının keyifli vakit geçirmesini olanaklı kılacak sosyal tesisin yapım çalışması tamamlandı. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Antakya ilçesine bağlı Kuzeytepe mahallesinde 1650 metrekarelik alan içerisine 750 metrekarelik çok amaçlı salonu hayata geçirildi. Bölge halkın ihtiyaçlarını karşılaması adına 350 kişi kapasiteli olarak yapılan tesis yaklaşık olarak 1.050.000,00 liraya mal oldu. Çok amaçlı salonun yanı sıra tesisi diğer kısmının muhtarlık binası olarak hizmet vereceğinin bilgisini paylaşan HBB ekipleri, salonu yakın zamanda Kuzeytepe halkının hizmetine sunulacağını belirtti.

Halkın gereksinimlerini tespit ederek onlara uygun projeler üreten Hatay B B, yaptığı yatırımlar ve ürettiği hizmetlerle halkın beğenisini kazanmaya devam ediyor.


Geri Dön