08 / 05 / 2024

Hayal Olcay: Tepe Prime klasik bir AVM değil!

Hayal Olcay: Tepe Prime klasik bir AVM değil!

Tepe Prime Yatırım Projeleri Koordinatörü Olcay, "Hem gündüz hem gece yaşayan buluşma noktası yaratmak istedik. Şehrin önemli akslarından biri üzerindeyiz, çevredeki üniversitelerle özel ve kamu kuruluşlarından yoğun ilgi göreceğiz" dedi



 

Tepe Prime Yatırım Projeleri Koordinatörü Hayal Olcay, projeyi farklı kurguladıklarını, klasik AVM konseptinden uzaklaştıklarını söyledi. Olcay "Hem gündüz hem gece yaşayan buluşma noktası yaratmak istedik. Şehrin önemli akslarından biri üzerindeyiz, çevredeki üniversitelerle özel ve kamu kuruluşlarından yoğun ilgi göreceğiz" dedi.

Tepe İnşaat ünlü markaları Ankarada buluşturdu!

Ankaranın iş ve sosyal yaşamına farklı bir bakış açısı getiren Tepe Primein buluşma noktası Avenue, Türkiyenin en gözde cafe, restoran ve eğlence merkezlerinin yeni adresi oldu. Son olarak Hayal Kahvesini bünyesine katan Tepe Prime Avenuede İkiler Et Lokantası, Ankaradaki ilk şubesini açan Burger House, Ankaranın sevilen markaları New Castle ve Ege Balık, Ankaralılara hizmet vermeye hazırlanıyor. Ayrıca Türkiyenin ilk konsept Mercedes showroomu da Tepe Prime Avenue sakinleri arasında yer alıyor.

Bugün

 


Geri Dön