27 / 04 / 2024

Hazardağlı İş Merkezi Elazığ'da hızla yükseliyor!

Hazardağlı İş Merkezi Elazığ'da hızla yükseliyor!

Yapımına yaz aylarında başlanan Hazardağlı İş Merkezi hızla yükseliyor. Alışılmışın dışında farklı mimarisiyle inşa edilen iş merkezi, showroom, mağaza ve ofisleri ile Elazığ ve yöresinde iş ve ticaret dünyasına yeni fırsatlar sunacak



Elazığda bugüne kadar özel sektör tarafından maliyet ve hacim açısından en büyük inşaat özelliğini taşıyan iş merkezi Elazığın çehresini değiştirecek. Elazığda yeni bir cazibe merkezi oluşturacak iş merkezi şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenler için mükemmel bir seçenek oluşturacak.

En az 100 kişiye de yeni iş imkanı getirecek Hazardağlı İş Merkezi showroom, mağaza ve ofislerin kullanıcıların talebine göre düzenlenebilmesi özelliğini de taşıyor. Böylece binayı kullanacaklar, faaliyet alanlarına göre istedikleri kadar alanı kiralayabilecek veya satın alabilecekler.


İki katlı yer altı otoparkı, depolar, konferans salonu, her mevsim kullanılabilecek terasları ve şimdiden büyük ilgi gören mimarisiyle Elazığın sosyal yaşamına da katkılarda bulunacak Hazardağlı İş Merkezinin inşaatı 2012 sonbaharında tamamlanacak.

İnşaat kalitesi ve deprem risklerine karşı yapı denetim firmalarının gözetiminde yapımı süren Hazardağlı İş Merkezi, Hazardağlı Kavşağında yaklaşık 5 bin metrekarelik alan üzerinde, dört cephesi açık, 8 katlı müstakil konumu ve özgün yapısıyla Elazığın yeni bir simgesi olma iddiasını taşıyor.


Hazardağlı İş Merkezi yan cephe görünümü (Malatya Caddesine göre)

Hazardağlı İş Merkezi Yönetimi

İletişim ve detaylı bilgi için

e-posta:  [email protected]

GSM:       0532 790 13 42



Geri Dön