02 / 05 / 2024

Hazine, şehrin göbeğindeki 420 bin TL'lik arsayı satışa çıkardı!

Hazine, şehrin göbeğindeki 420 bin TL'lik arsayı satışa çıkardı!

Denizli'de, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından 420 bin TL'lik arsa satışa çıkarıldı.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Kayyımlık Bürosu Başkanlığı, mülkiyeti Hazine’ye ait olan Pamukkale ilçesindeki, Dokuzkavaklar Mahallesi’nde bulunan, 107 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

420 BİN LİRALIK ARSA SATIŞA ÇIKTI!

5045 ada 5 parselde bulunan arsa için 420 bin lira muammen bedel belirlendi. Söz konusu arsanın ihalesi 23 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek. İhale, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü hizmet binasının zemin katında Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda toplanarak, Komisyon huzurunda gerçekleştirilecek.

Hazine, şehrin göbeğindeki 420 bin TL lik arsayı satışa çıkardı!

EMLAK VERGİSİNDEN MUAF 35 ARSA SATILIYOR!

Konya Hüyük Milli Emlak Şefliği Konya ili, Hüyük ilçesinde yer alan 35 adet Hazine gayrimenkulü satışa çıkardı.  

Konya Hüyük'te konumlanan 35 adet Hazine taşınmazı için satış ihalesi açık teklif usulü ile 21 Kasım 2023 tarihinde saat 09:15'te yapılması planlanıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında arsa, tarla ve ham toprak bulunuyor.

Hüyük Milli Emlak'ın satışa çıkardığı gayrimenkullerin yüzölçümleri 15,81 metrekare ile 8 bin 594 metrekare arasında değişmekte.

Hüyük Milli Emlak tarafından satışa çıkan arsa ve arazilerin fiyatları 5 bin Türk Lirası'ndan başlayarak, 383 bin 400 Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

Hem KDV'den hem de 5 sene süre ile emlak vergisinden muaf tutulan gayrimenkuller için en fazla 2 yılda, taksitlerle ödeme seçeneği sunuluyor.

44 İLDE KDV'DEN MUAF ARSA SATILIYOR!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 44 ilde 622 muhtelif arsayı, KDV’den muaf olarak satışa çıkardığını duyurdu. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan bu arsalar, 21-23 Kasım tarihleri arasında açık arttırmayla satılacak.


Geri Dön