29 / 04 / 2024

Heimtextil Fuarı Türkiye’den 160 firmanın katılımıyla devam ediyor!

Heimtextil Fuarı Türkiye’den 160 firmanın katılımıyla devam ediyor!

61 ülkeden 2 bin 718 standın açıldığı 2014 Heimtextil Frankfurt Fuarı devam ediyor. Ev tekstili sektörünün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen Heimtextil Fuarı’na Türkiye’den yaklaşık 160 firma katılıyor...




Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen ev tekstili sektörünün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen Heimtextil Fuarı’na Türkiye’den 160 firma katılıyor.


61 ülkeden 2 bin 718 standın açıldığı 2014 Heimtextil Frankfurt Fuarı devam ediyor. Ev tekstili sektörünün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen Heimtextil Fuarı’na Türkiye’den yaklaşık 160 firma katılırken, bu firmalardan 44’ünü Denizli İhracatçılar Birliğine üye firmalar oluşturuyor. Denizli’den fuara çok sayıda iş adamı ve firma temsilcisi katılım sağlarken, bu seneki fuarda Denizli Valisi Abdülkadir Demir katılımcıları yalnız bırakmadı.


Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Meclis Başkanı Habib Yıldız’ la birlikte standları ziyaret etti. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Süleyman Kocasert, ‘’Bu seneki fuarın iyi geçmesini umut ediyoruz. Uzmanlar 2014 yılında daha iyi bir dünya ekonomisi ve ticaret hacmi öngörüyor. Avrupa ekonomisinde çok güçlü olmasa da toparlanmaya yönelik sinyaller var. Hem ülke ihracatımızın hem de Denizli ihracatının artmaya devam etmesini bekliyoruz’’ dedi.


70 binin üzerinde ziyaretçinin beklendiği Heimtextil Fuarı, Cumartesi günü sona erecek.


Denizli Haber


Geri Dön