15 / 05 / 2024

almanya heimtextil fuarına hangi türk firmaları katıldı

almanya heimtextil fuarına hangi türk firmaları katıldı

61 ülkeden 2 bin 718 standın açıldığı 2014 Heimtextil Frankfurt Fuarı devam ediyor. Ev tekstili sektörünün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen Heimtextil Fuarı’na Türkiye’den yaklaşık 160 firma katılıyor...

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

MOBİAD Almanya'daki mobilya fuarına katıldı!

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Trabzon ekibi ve İhracatçılar Birliği temsilcilerinden oluşan 28 kişilik ekip, mobilya fuarına katılmak için Almanya'ya gitti.

Urtim, Bauma Fuarı’na yeni ürünleriyle katıldı!

Yapı sektörünün en önemli fuarlarından Bauma Fuarı’na bu yıl 58 ülkeden, 3 bin 423 katılımcı ve 200 ülkenden yaklaşık 580 bin ziyaretçi katılımıyla Almanya’nın Münih kentinde düzenlendi.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Ege Vitrifiye CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

CNR Emlak Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor.

Araplar yatırım için EXPO Emlak Fuarı'na geliyor!

Araplar yatırım için geliyor Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek Emlak Fuarı'na geliyor.

Orta Doğu ülkeleri yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek!

Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye 'ye yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek.

almanya heimtextil fuarına hangi türk firmaları katıldı Haberi

almanya heimtextil fuarına hangi türk firmaları katıldı


Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen ev tekstili sektörünün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen Heimtextil Fuarı’na Türkiye’den 160 firma katılıyor.


61 ülkeden 2 bin 718 standın açıldığı 2014 Heimtextil Frankfurt Fuarı devam ediyor. Ev tekstili sektörünün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen Heimtextil Fuarı’na Türkiye’den yaklaşık 160 firma katılırken, bu firmalardan 44’ünü Denizli İhracatçılar Birliğine üye firmalar oluşturuyor. Denizli’den fuara çok sayıda iş adamı ve firma temsilcisi katılım sağlarken, bu seneki fuarda Denizli Valisi Abdülkadir Demir katılımcıları yalnız bırakmadı.


Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Meclis Başkanı Habib Yıldız’ la birlikte standları ziyaret etti. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Süleyman Kocasert, ‘’Bu seneki fuarın iyi geçmesini umut ediyoruz. Uzmanlar...