29 / 04 / 2024

Helenium Sky Suites'te satışlar başladı!

Helenium Sky Suites'te satışlar başladı!

Başarır İnşaat, son halkası Helenium Sky Suites'i hayata geçirmek için kolları sıvadı. Toplam 85 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede konut fiyatları lansmana özel 239 bin liradan başlıyor.



İstanbul'da Helenium markası altında projeler geliştiren Başarır İnşaat, son halkası Helenium Sky Suites'i hayata geçirmek için kolları sıvadı. Toplam 85 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede konut fiyatları lansmana özel 239 bin liradan başlıyor. Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, "Projemiz Kartal'da 5 bin 500 metrekare arsa üzerinde, 30 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Bir tarafı Aydos Ormanları'na bakarken bir tarafı da Marmara Denizi ve adalara komşu" dedi.


4 FARKLI ÖDEME PLANI

Helenium Sky Suites projesinde 4 farklı ödeme planı yer alıyor. Bunlardan ilkinde yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi sağlanıyor. İkinci ödeme seçeneğinde ise yüzde 50'si peşin, geriye kalan ise sıfır faizle 30 ay vadeleniyor. Üçüncü ödeme planında yüzde 40'ı peşin teslime kadar düzenli aylık ödemelerde kalan bakiye ise teslimde tamamlanıyor. Son seçenekte ise yüzde 75 banka kredisinin yanı sıra yüzde 25 ise teslimde ödeme kolaylığı sunuluyor.


Sabah 


Geri Dön