05 / 05 / 2024

Hep önde kalmayı tercih edenler Kia Cerato'ya yöneliyor! İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Hep önde kalmayı tercih edenler Kia Cerato'ya yöneliyor! İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Cerato, pazara bağlı olarak sedan, hatchback ve coupe olarak mevcuttur. Şık tasarımı, yakıt verimliliği ve satın alınabilirliği ile bilinir. Peki  Kia Cerato 04 mayıs 2023 fiyat listesi nedir?



Kia Cerato, Güney Koreli otomobil üreticisi Kia tarafından üretilen kompakt bir otomobildir. Cerato'nun ilk nesli 2003 yılında tanıtıldı ve bazı bölgelerde Kia Forte adı altında pazarlandı. Cerato'nun mevcut nesli 2018 yılında tanıtıldı ve bazı pazarlarda Kia Forte veya Kia K3 olarak satılıyor.

 Otomobil, bazı pazarlarda benzinli ve dizel motorların yanı sıra hibrit aktarma organları da dahil olmak üzere bir dizi motor seçeneğiyle sunuluyor.

Hep önde kalmayı tercih edenler Kia Cerato ya yöneliyor! İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Cerato, dokunmatik bilgi-eğlence sistemleri, gelişmiş güvenlik özellikleri ve konforlu iç mekanlar gibi çeşitli özelliklerle donatılmıştır. Toyota Corolla, Honda Civic ve Mazda3 gibi diğer popüler kompakt otomobillerle rekabet ediyor.

Kia Cerato, özellikleri açısından farklı ülkeler ve modellere göre farklılık gösterse de, genel olarak aşağıdaki teknik özellikleri içerebilir:


Geri Dön