30 / 04 / 2024

Hepsi burada Şubat'ı kampanyalarla geçiriyor! Solo 32'li Tuvalet Kağıdı alın sonra ödeyin

Hepsi burada Şubat'ı kampanyalarla geçiriyor! Solo 32'li Tuvalet Kağıdı alın sonra ödeyin

Hepsi burada marketlerde en çok zam gelen ürünler arasında olan tuvalet kağıdına müşterilerine özel kampanya yapıyor. ''Hemen al sonra öde'' avantajı kapsamında tuvalet kağıdının fiyatını merak edenler bu haber sizin için.



Enflasyonun yukarı ivme yakaladığı Pandemi döneminde en çok satlan ve dolayısı ile en çok zam yapılan ürünler arasındatuvalet kağıtları verdı. o günden bu güne fiyatları çok düşmeyen tuvalet kağıdında Hepsi Burada Şubat ayı bitiminde kampanya yaparak insanların ulaşmasına vesile  oluyor.

Tuvalet kağıdı ve yüz mendili kağıt hamurundan yapılır ve her ikisi de tek kullanımdan sonra atılmak üzere tasarlanmıştır,  ancak ortak noktaların çoğu burada sona erer. Yüz dokusu tuvalet kağıdından daha pürüzsüz bir yüzeye sahiptir, bu da ciltte daha yumuşak bir his uyandırır.

Hepsi burada Şubat ı kampanyalarla geçiriyor! Solo 32 li Tuvalet Kağıdı alın sonra ödeyin

Ve yüz dokusu genellikle burun sümkürme deneyimini daha keyifli hale getirmek için tasarlanmış losyonlar ve kokularla emprenye edilir .Peki tuvalet kağıdını veya yüz mendilini (veya başka herhangi bir şeyi) sifonu çekmenin hükmü nedir? Sadece tuvalet kağıdı gidere gitmeli.

Tuvalet kağıdında genellikle bu eklentiler bulunmamakla birlikte, yüz dokusunda olmayan önemli bir özellik vardır. Tuvalet kağıdı,  bir ila dört dakika arasında değişen bir süreçte suda kolaylıkla çözünür. Tuvalet kağıdının çabuk çözünme nitelikleri , borulardan veya septik sistemlerden geçmesine ve belediyenin kanalizasyon arıtma tesislerinde işlenmesine yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.


Geri Dön