03 / 05 / 2024

Hepsi Burada'dan büyük müjde! Samsung Galaxy A13 telefonu daha ucuza bulamazsınız

Hepsi Burada'dan büyük müjde! Samsung Galaxy A13 telefonu daha ucuza bulamazsınız

Teknoloji marketlerin fiyat performans telefonlarda yaptığı ucuz fiyat tarifesine Hepsi Burada'da katıldı. Teknoloji devi Samsung'un amiral gemilerine kafa tutan A13 modeli en avantajlı tarife ile burada satışa sunulmuş durumda. İşte detaylar.



Samsung Galaxy A13128 GB (Samsung Türkiye Garantili)

Sürprizler sunmayı başaran Samsung Galaxy A13 modeli, uygun fiyata ortalamanın üzerinde sunduğu performansıyla kullanıcılarının beklentilerine yanıt vermeyi başarır. Büyük PLS ekranıyla görüntülere netlik kazandıran model, şık dokunuşlarla hoş bir görünüm kazanır.

Samsung Galaxy A13, Samsung'un orta düzey bir akıllı telefon serisi olan Galaxy A serisinin bir üyesidir. Cihaz, uygun fiyatlı bir seçenek olarak sunulmaktadır ve şu özelliklere sahiptir:

Ekran: Samsung Galaxy A13, 6,5 inç HD+ bir ekranla birlikte gelir. Bu, geniş bir ekranda keyifli bir kullanım deneyimi sunar.

Hepsi Burada dan büyük müjde! Samsung Galaxy A13 telefonu daha ucuza bulamazsınız

Kamera: Cihazın arkasında 50 MP ana kamera, 2 MP makro kamera, 2 MP derinlik sensörü ve 2 MP ultra geniş açılı kamera bulunurken, önünde 8 MP selfie kamerası yer alır. Bu özellikleri ile kaliteli fotoğraflar çekmek mümkündür.

Pil ömrü: Samsung Galaxy A13, 5000 mAh batarya kapasitesi ile uzun süreli kullanım sağlar ve hızlı şarj desteği sayesinde cihazı kısa sürede şarj edebilirsiniz.


Geri Dön