29 / 04 / 2024

Hepsi Burada'dan gençlere büyük kampanya! Üstün ses kalitesini daha ucuza alın

Hepsi Burada'dan gençlere büyük kampanya! Üstün ses kalitesini daha ucuza alın

Hepsi Burada'dan ''Edifier W820NB ANC'' kulaklık için en uygun fiyatı kullanıcılara sunuyor. Heyecan verici ürün Edifier W820NB Plus olarak adlandırılan bu kulaklık, genellikle premium ve üst düzey ürünlerde bulunan özellikleri sunan kablosuz bir kulaklıktır.



Bunlar arasında en önemli özellik LDAC codec desteğidir. Bildiğiniz gibi LDAC, kablosuz bir ortam aracılığıyla yüksek çözünürlüklü bir müzik dinleme deneyimi sunmasıyla tanınır. Edifier W820NB Plus'ta sadece 79,99$'a LDAC ve daha üst düzey özelliklere sahip olacaksınız!

EDİFİER W820NB PLUS'IN TEMEL ÖZELLİKLERİ

Bir ses markası olarak Edifier, piyasada olağanüstü uygun fiyatlı kablosuz ürünler sunmasıyla tanınır. Ancak Edifier W820NB Plus ile marka kendini aştı. O kadar çok üst düzey teknolojiyi bir araya getiriyor ki, 79,99 dolarlık fiyat etiketi başlangıçta bir hata gibi görünebilir. 

Hepsi Burada dan gençlere büyük kampanya! Üstün ses kalitesini daha ucuza alın

SERTİFİKALI YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ VE YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ KABLOSUZ SES

Birçok uygun fiyatlı ANC kulaklık olmasına rağmen, en çok geciken şeylerden biri, Yüksek Çözünürlüklü ses sunmaktır. Edifier W820NB Plus, 40 kHz'e kadar yüksek frekanslı bant genişliği sağlayabilir. Kablolu veya kablosuz modda dinlemeniz fark etmez.

Hangisini seçerseniz seçin, daha geniş bir ses alanına, gelişmiş ayrıntılara ve daha zengin duygulara sahip müziğin keyfini çıkaracağınızdan emin olabilirsiniz.

Hepsi Burada'dan gençlere büyük kampanya! Üstün ses kalitesini daha ucuza alın


Geri Dön