29 / 04 / 2024

Hepsi Burada, Trendyol ve N11'de Black Friday (Kara cuma) indirimleri ne zaman başlıyor?

Hepsi Burada, Trendyol ve N11'de Black Friday (Kara cuma) indirimleri ne zaman başlıyor?

Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği efsane indirim günleri, dünyada bilinen adıyla Black Friday için nefesler tutuldu. İhtiyaç listelerini yapanlar, alışveriş için indirimlerin başlamasını dört gözle bekliyor. İşte Hepsi Burada, N11 ve Trendyol’da alışveriş çılgınlığının yaşanacağı indirim gün



Her yıl kasım ayında kutlanan Black Friday’ın (Kara Cuma) ne zaman başlayacağı merak ediliyor. İndirimli alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar Hepsi Burada ve Trendyol’da efsane günlerin başlamasını bekliyor. Peki Black Friday yani Kara Cuma ne zaman?

BLACK FRIDAY (KARA CUMA) İNDİRİMLERİ BAŞLIYOR

Bu yıl 25 Kasım’a denk gelecek olan Kara Cuma için heyecan dorukta. Teknolojiden dekorasyona, giyimden güzellik ve bakım ürünlerine kadar her kategoride çılgın indirimlerin beklendiği Black Friday için birçok marka müşterilerini memnun etmek için adeta yarışa hazırlanıyor.

Hepsi Burada, Trendyol ve N11 de Black Friday (Kara cuma) indirimleri ne zaman başlıyor?

HEPSİ BURADA EFSANE CUMA NE ZAMAN?

Hepsi Burada’nın efsane indirimleri sadece 25 Kasım ile sınırlı kalmıyor. Online alışveriş platformu, her gün belirli saatlerde farklı kategorilerden birçok ürünü indirimli fiyatlarla satışa çıkararak alışveriş tutkunlarını heyecanlandırıyor. Black Friday günlerine Efsane Cuma adıyla katılan Hepsi Burada’nın indirim günleri 21 Kasım’dan 26 Kasım’a kadar devam edecek.


Geri Dön