07 / 05 / 2024

Her gördüğünüze inanmayın diyen Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş altından daha fazla kazandıranı açıkladı

Her gördüğünüze inanmayın diyen Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş altından daha fazla kazandıranı açıkladı

Altın düşüşe geçince yatırımcılar tedirgin olmaya başladı. Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş tek tek açıkladı. Altın düşmeye devam edecek mi? Altından daha fazla ne kazandırır. İşte detaylar...



"EVLATLARIMIZ KENDİ BİRİKİMLERİYLE EV ALAMAYACAKLAR"

Evlatlarımız kendi birikimleri ile ev alamayacaklar. 10-20 yıllık kira kontratları olacak. Biz ev sahibi iken kiracı konumuna düşeceğiz. Bugün ben tüm tezimi söylüyorum. Kimsenin umurunda değil. Yeni dünya düzeni nakitsiz toplum istiyor. Paralı, zengin toplum istemiyor. Paralı olanlar ayrı hayat yaşayacak. Birçok banka şu mesajı gönderiyor müşterilerine. Bankalar diyor ki gelin alın varlıklarınızı kasa kiralamaktan vazgeçtik. Finansal düzen kırılgan bir zeminde.

Şimdi ev alınmaz hale geldi. Kitlesel göçler daha fazla gelmeye başlayacak. Örf, adet ve geleneklerimizde saraylar müstakil villalar vardı. Ekonomik şartlardan dolayı 1+1 daireye kadar düştük. İnsanlar 1+0 daire almak zorunda kalacak. Mimari yapı değişecek. Bir odada yemek, yatak, mutfaklar vs...Problemler buraya gidiyor.

Dolar endeksi 101 seviyesine yükseldi dolar dünyada değer kazandı. Sabit kur politikası... Mayıs ayında başlayan yükseliş trendi temmuz ayında pik seviyeye yükselecek. 18 liranın üzerini görebiliriz. Temmuz ayı ile yeni rekorlar görebiliriz. 2 ay sonra neler olacak bilemiyoruz. KDV indirimleri gibi tedbirler alınıyor ama yansıma yok demek ki bir şeyi kontrol edemiyorsunuz nedir bu rant... Rantın belini kıramadıktan sonra eylemler boşa gider.

Her gördüğünüze inanmayın diyen Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş altından daha fazla kazandıranı açıkladı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 29 Nisan 2022 tarihinde saat 00.34'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 14,77 euro 15,55 altının gramı ise 899 TL değerinde.  

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Bir mesajla Ramazan Bayramı ikramiyenizi kaybedebilirsiniz

Ramazan Bayramı öncesi 2000 lira ikramiye hesaplara yattı! Kontrol etmeyi sakın unutmayın
 

Ayçiçek, şeker ve kırmızı ette Ramazan Bayramı indirimi! Tarım Kredi Marketlerinin bu fiyatlarını kaçıranlar üzülür


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön