27 / 04 / 2024

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Hatay'da yapılacak!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Hatay'da yapılacak!

Doç. Dr. Lütfü Savaş, Management Plus'ın Genel Müdürü Haldun Ersen'i makamında kabul etti. Bugüne kadar 10 şehirde kentsel dönüşüm konusunda yapılan zirve ve kongrelerden birinin Mayıs ayı içerisinde Hatay'da gerçekleştirilmesi konusu masaya yatırıldı.



Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kentsel dönüşüm konusunda, Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından biri olan Management Plus'ın Genel Müdürü Haldun Ersen'i  makamında kabul ederek bir süre görüştü. Gerçekleşen buluşmada, bugüne kadar 10 şehirde kentsel dönüşüm konusunda yapılan zirve ve kongrelerden birinin Mayıs ayı içerisinde Hatay'da gerçekleştirilmesi konusu masaya yatırıldı.


Management Plus Genel Müdürü Ersen, Hatay'ın kentsel dönüşüm anlamında büyük yatırım alanları olduğuna dikkat çekerek, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin Hatay'da gerçekleştirilmesi için Başkan Savaş'la mutabakata vardı.


Çalışmaların başladığı 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne, Hatay ili içerisindeki tüm sanayi ve ticaret odaları ile Türkiye'de kentsel dönüşümün lider firmalarından alanında uzman konuşmacıların katılım göstermesi planlanıyor.        

           

 Antakya Gazetesi


Geri Dön