02 / 05 / 2024

Her zenginin hayalinde İstanbul'da mülk yatar!

Her zenginin hayalinde İstanbul'da mülk yatar!

14 oteli bulunan, Hac ve Umre organizasyonları gerçekleştiren Elaf Grup'un Ceo'su Ziyad Bin Mahfouz Arabistan'daki işlerinin ardından sonra İstanbul'da yatırım yapmak istediklerini belirterek, "Bizim gibi her zenginin hayalinde İstanbul'da bir mülk yatar"



Turizmi temel alan Umre ve Haç gibi dini hedefleri bulunan Elaf Grup Ceo'su Ziyad Bin Mahfouz Suudi Arabistan'daki yatırımlarını tamamladıktan sonra Türkiye'de yatırım yapmayı istediklerini söyledi. "Bizim gibi her zenginin hayalinde İstanbul'da bir mülkü olması yatar" diyen Mahfouz, "Sudi arabistanda işlerimizi tamamladıktan sonra ilk çıkacağımız yer İstanbul olacaktır" diye konuştu.

 TÜRK FİRMALARLA ÇALIŞIYORLAR

 Geçtiğimiz günlerde Mekke ve Medine'de 2 otel açan Elaf Grup otel sayısını 14'e çıkardı. Şuanda otellerinde 5 bin odalarının bulunduğunu anlatan Elaf Grup Ceo'su Mahfouz, "2013 yılına kadar oda sayımızı 10 bine çıkarmayı hedefliyoruz. En büyük otelimizin 850 odası bulunuyor ve bunların 150'si ana caddeye bakıyor. Medine'deki otelimiz ise 3 yıldızlı ve 150 odası bulunuyor. Arabistan'daki bu otellerimizde genişletme ve yenileme çalışmalarımız sürüyor" dedi. İstanbul'da yatırım planlarını yineleyen Mahfouz, "Elaf'ın çatı kuruluşu SEDCO Holding İstanbul'da, turizm alanı dışında bazı alanlarda yatırım kararı aldı, görüşmeler yapıldı, imza aşamasına gelindi" diye konuştu. Ayrıca Suudi Arabistan'daki Türk mütaahitlerin bulunduğunu hatırlatan Mahfouz, bazı otellerin döşemesini ve 2 otelin kumaş döşemesini Türk firmalarının gerçekleşktirdiğini söyledi.

 KRALLIĞIN SEÇİLMİŞ ACENTASI

 Suudi Arabistan Krallığı'nın, Suudi Turizm Yüksek Konseyi'nin verdiği karar ile krallığın seçilmiş acentalarından biri olarak ilan ettiği Elaf Grup, kendi ortaklarına duyduğu güven ve politikaları ve lider konumda oldukları inancıyla oda sayılarını arttırma girişiminde. Otelleri hakkında bilgi veren Mahfouz, "Elaf Group olarak, İslami ilkelere uygun, iş ve yatırım faaliyetlerini yürütüyoruz. Elaf, güvenilir kadrosu ile, müşterilerine güven ve süreklilik ilkesi çerçevesinde hizmet etmekte. Profesyonel hizmetler sunarak, geldiği gelişmiş yapısını her geçen gün genişleterek, ilkelerine bağlı büyüyen bir yapı oluşturmakta. Bu yapı ile de Elaf bir çok rekabet avantajını bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha kolay karşılamak için, tüm Arap , Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde ofis ve temsilcilerimiz aracılığıyla, hizmet vermekte ve dünya çapında varlığımızı güçlendirmekteyiz" açıklamasında bulundu.


Temel hedefimiz İslami şartlara uygunluk

 İstanbul'da 5 yıldızlı otel açmak istediklerini belirten Elaf Grup Ceo'su Ziyad Bin Mahfouz, otellerini islami koşullara göre işlettiklerini belirterek, "Türkiye'de 5 yıldızlı otel açmak isti-yoruz ama 5 yıldızlı otel şartlarının içerisinde alkol satımı var. Otellerimizde İslami şartlara uygunluk temel hedefimiz. Bu yüzden İstanbul'da 3 ya da 4 yıldızlı otel açma fikrine yoğunlaşıyoruz" dedi. Alkol satımının 5 yıldızlı otel açma şartı içerisinde çıkarılması gerektiğini ve bunun yanlış bir uygulama olduğunu dile getiren Mahfouz, "Eğer ki bir gün gerekli düzenlemeler yapılırsa İstanbul'da 5 yıldızlı otel açarız" dedi.
Yeni Şafak
 

 


Geri Dön