02 / 05 / 2024

Herkes bu haberi bekliyordu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan ikmal açıklaması!

Herkes bu haberi bekliyordu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan ikmal açıklaması!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ikmal tankerleriyle ilgili yaşanan sorunlarla ilgili açıklama yaptı.



EPDK: ZAMAN KAYBI YAŞANMAMASI İÇİN GEREKLİ ADIMLARIN ATILDI

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu deprem bölgesindeki akaryakıt tedarikiyle ilgili rahatlatan bir açıklama yaptı. Merkez üssü Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ili etkileyen deprem sonrası akaryakıt temininde herhangi bir sorun ya da zaman kaybı yaşanmaması için gerekli adımların atıldığına dikkat çekildi.

YOLLARIN AÇILMASIYLA HIZLA İKMAL İŞLEMİNİ TAMAMLANDI

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu mevzuata yönelik bütün kısıtların kaldırıldığına vurgu yapıldı. İklim koşulları ve depremin şiddetinden etkilenen bazı yolların durumu sebebi ile kimi noktalara ikmal güçlüğü yaşandığı, akaryakıt taşıyan tankerlerin büyük çoğunluğunun hedefine ulaşmayı başardığı dile getirildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, bölgeye ulaşamayanların ise yolların açılması ile hızla ikmal işlemini tamamladığı ifade edildi.

 Herkes bu haberi bekliyordu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan ikmal açıklaması!

Öte yandan bölgeye ekmek, su ve sıcak çorbanın ulaştığı ve dağıtımların belirli periyotlarla yapıldığı öğrenildi. Bölgede enkaz çalışmaları devam ederken yakınlarını bekleyenlerin de umutlu bekleyişi sürüyor.

EPDK'dan deprem bölgesini ilgilendiren akaryakıt açıklaması

BOTAŞ VE EPDK’dan havalara uçuran haber! Doğalgaza ve elektriğe indirim mi geldi?


Geri Dön