28 / 04 / 2024

Herkes bu otomobillerin fiyatlarını merak ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil!

Herkes bu otomobillerin fiyatlarını merak ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil!

2024 yılı ile birlikte otomobil markaları fiyatları güncellemeye başladı. Sıfır otomobillerin fiyatları yükselirken araba almak isteyenler en ucuz otomobillerin fiyatlarını araştırıyor. İşte  en ucuz 4 sıfır otomobil...



Yeni yılla birlikte bayilerde sıfır araç fiyatları güncellenmeye başlandı. Bazı otomobil markaları 2024 yılı üretimli araçları henüz  piyasaya çıkarmazken,  bazı markalar ise yeni modellerini satışa sunmaya başladı. Bayiler sıfır otomobil fiyatlarını tek tek güncellerken araba almak isteyenler ise güncel araba fiyatlarını araştırıyor.

Gazeteduvar'da yer alan habere göre; İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, sıfır araba fiyatları ve kampaanyalarla ilgili tüm merak edilenleri açıkladı. Ertemel Mart ve nisan ayı ile birlikte otomobil kampanyalarının sona ereceğini belirterek ''Ocak ve içerisinde bulunduğumuz şubat aylarında indirimlerin kademeli olarak azaltıldığını ve neredeyse liste fiyatlarına yaklaştığını görüyoruz. Kampanyaların büyük oranda sonlandığını söyleyebiliriz.''dedi.

2024 model fiyatları bazı markalar tarafından açıklandığını ve bunların talep toplanmaya başladığını belirten Ertemel  bazı markalarda fiyatların henüz açıklanmadığını söyledi. Mart/nisan ayı itibarıyla 2024 model araçların piyasaya tam anlamıyla gireceğini söyleyen Ertemel devam eden kampanyaların da o tarihlerde sonlanacağının altını çizdi. 

Herkes bu otomobillerin fiyatlarını merak ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil!

2024 EN UCUZ SIFIR OTOMOBİLLER HANGİLERİ?

En uygun fiyatlı otomobiller arasında Güney Kore’li markalar yer alıyor.  Bunun ilk nedenlerinden biri araçların A Segment küçük Hatcback otomobil olması gösteriliyor.

 Ülkemizde C sedan Segment ve B Segment hatchback otomobiller daha çok tercih edilen otomobiller arasında geliyor. Dolayısı ile talep ve tercih edilebilirlik oranı daha düşük olduğundan, fiyatları daha uygun belirlenerek satışa sunulmakta.

Ülkemizde üretilen C Segment Sedan aile otomobili Fiat Egea baz modeli ise 864 bin 000 TL fiyatla satışa sunuluyor. Bu otomobili sırayla 872 bin lira fiyatı ile B Segment Hatcback otomobil olan Citroen C3 takip ediyor.

Türkiye piyasasında satışa sunulan en ucuz otomobiller A Segment küçük hatchback otomobiller olan Hyundai i10 ve Kia Picanto baz modelleridir. Hyundai i10, 780 bin  TL, Kia Picanto ise 838 bin TL’den satışa sunuluyor.

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Hyundai i10, 780 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla!

Geri Dön