05 / 05 / 2024

Häfeleden yaşam alanlarına sihirli donanımlar!

Häfeleden yaşam alanlarına sihirli donanımlar!

Yaşam alanlarınızı Häfelenin işlevsellik harikası sihirli mobilya donanımlarıyla bir dokunuşla değiştirin. Bir dokunuşla dolapların kör noktalarına erişip, bir dokunuşla dolabınızın içerisine saklanmış plazmanızı seyretmeye başlayın!



Home officeinizdeki, çocuk odanızdaki çalışma masanızı bir dokunuşla konforlu bir yatağa dönüştürün. Zaman kaybetmeyin! Evlerin her köşesini zevkle kullanılır hale getiren, özellikle küçük mekanlarda yaşamayı kolaylaştıran, mekanları büyüten sihirli donanımlar Häfelenin geniş ürün yelpazesinde yer alıyor. Häfelenin sihirli donanımları yatak odası, oturma odası, mutfak gibi bir çok yaşam alanına işlevsel ve sihirli çözümler sunuyor.

Küçük yaşam alanlarına işlevsel çözüm: Combi

Tüm dünyada yaşam hızlandıkça buna bağlı alışkanlıklar da değişiyor. Yeni standartların bir sonucu olan tek kişilik yaşamlar şehirlerde küçük evlerin tercih edilmesini, dolayısıyla bu evlere uygun dekorasyon fikirleri ve çözümlerine ihtiyaç duyulmasını da beraberinde getiriyor. Değişen ihtiyaçlara yenilikçi ve işlevsel çözümler sunmaya öncülük eden Häfele, COMBI serisini öneriyor. Tek bir dokunuşla hem masa hem yatak olabilen sistem, dar alanları kullanışlı hale getirirken, hem çalışma hem de ergonomik bir uyku ortamı sağlıyor.

Özellikle stüdyo evler, genç odaları, yatlar, home-officeler için, işlevsel bir çözüm olan COMBI yatak/masa, hem alan verimliliği sağlıyor, hem de yaşam alanlarına dinamizm getiriyor.


LCD ve plazma ekranlar için TV asansör mekanizmaları

Dolap içine veya duvara monte edilebilen Plazma ve LCD televizyonlar için uzaktan kumandalı asansör mekanizması, iç mekan kurgusuna yeni bir anlayış getiriyor. Uzaktan kumanda ve manuel anahtar ile kullanılabilen plazma lift sistemleri sihirli bir dokunuşla televizyonunları görünür kılıyor, yine tek bir dokunuşla saklanmasını sağlıyor. Radyo sinyalleri ile çalıştığı için alıcısı ahşabın arkasına da yerleştirilebilen asansör mekanizması 100 kga kadar taşıma kapasitesine sahip. Aynı zamanda dar alanlara uygun bir çözüm olan sistem, oturma odalarından yatak odalarına, hatta yatlara kadar geniş bir kullanım alanı yaratıyor.

Tasarım harikası köşe ünitesi: Le Mans

Reddot 2005 tasarım ödülünü kazanan bu sistem de tezgah altı kör köşelerin kullanımını artırırken mutfaklara estetik bir dokunuş getirir. Yumuşak bir şekilde tamamen dışarıya çekilebilme özelliğine sahip ve birbirlerinden bağımsız bir şekilde hareket eden 2 raftan oluşan bu sistem gerek tasarım, gerekse işlev açısından benzersizdir. Estetiği işlevsellikle buluşturan sistem, 45, 50 ve 60 cm enindeki kapaklar için uygundur.

* Häfelenin tüm sihirli donanımları 15-19 Ekim tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezinde gerçekleşecek olan Intermob 2011 fuarında Salon 12de, Häfele standında!


Geri Dön