04 / 05 / 2024

Hikmat Gayrimenkul Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hikmat Gayrimenkul Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi Hikmet Ameen ve Dima Jreda ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Hikmat Gayrimenkul Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hikmet Ameen ve Dima Jreda ortaklığında kuruldu. 


Hikmat Gayrimenkul Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerinipaketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 2. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıdasektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satışyapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 3. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 4. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak 5. Sanayi yolu ile dondurulmuş, kurutulmuş veya sıvı hale getirilmiş meyve ve sebzeden oluşturulmuş konserve, vakum salçaları ihraç etmek, ithal etmek ve dahili ticaretini yapmak.  6. Yurt dışından ithali mümkün bilcümle gıda maddeleri, gıda sanayi ve tarım ürünleri ve  tarım tohumlarının ithali, ihracı, dahili ticaret komisyonculuğu, mümessillik, distribitörlük hizmetlerini ifa etmek. 7. Her türlü  gıda ve ihtiyaç maddeleri olmak üzere her nevi hayvansal ve tarımsal  ürünler ile  bunlara ait diğer sınai  ürünlerin  üretilmesi, işlenmesi , ambalajlanması, depolanması, nakliyesi, pazarlaması ,alımı, satımı, ithali veihracatını  gerçekleştirmek. 8. Her türlü gıda  maddelerinin  satışı  için restaurant, lokanta,  büfe ve her türlü hazır yiyecek  ve gıda maddelerinin  satışının yapılabileceği işletmeler kurmak.....Konusuyla ilgili her türlü dengeleme,hesaplama,yazım ve çizimişlerinin yapımı. 27. Büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvanları ile diğer canlı hayvanlar, balık, istakoz, istiridye, vesair su ürünleri ile bunlara ait her türlü yemlerin ihracı,ithali, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı işler.




Geri Dön