27 / 04 / 2024

Hilton, Türkiye'de 2.5 milyon dolara tanıtım yapacak!

Hilton, Türkiye'de 2.5 milyon dolara tanıtım yapacak!

Otel devi Hilton Worldwide, ABD dışında çok fazla tanınmayan ama Türkiye pazarına yeni soktuğu Garden Inn, Doubletree by Hilton markalarını Türklere sevdirmek için 2.5 milyon dolar bütçeli bir tanıtım kampanyası yapacak



DOUBLETREE by Hilton, Garden Inn gibi ABD dışında fazla tanınmayan markalarını Türkiye pazarına sokmaya başlayan Hilton Grubu, bu markalarını Türk tüketicisine sevdirmek için 2011 yılında 2.5 milyon dolar bütçeli bir tanıtım atağına kalkıyor. Sadece bu markaları Türkiye"de tanıtmak için özel bir reklam bütçesi ayıran Hilton Grubu, enerjisini de hem Türkiye"ye hem de bölgeye verecek.

Taşyapı tarafından inşa edilen ve Hilton Worldwide"ın 5 yıldızlı ama butik hizmet veren markası Doubletree by Hilton tarafından işletilecek olan Doubletree by Hilton Moda"nın tanıtım toplantısında konuşan otelin genel müdürü Yalçın Aydın, Doubletree"nin ABD dışında tanınmadığını özellikle Türkiye pazarına yabancı olduğuna dikkat çekerek, œMerkezden 2011 yılı için 2.5 milyon dolarlık bir reklam bütçesinin sadece Türkiye"ye ayrıldığı bilgisi verildi dedi. 80 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen ve 2011"in ilk çeyreğinde hizmet vermeye başlayacak Doubletree by Hilton Moda"nın Avrupa Yakası"nın Taksim"i gibi Anadolu Yakası"nın buluşma noktası olacaklarına dikkat çekerek, œOtelimizde uçak dışında metro, deniz taksi, deniz otobüsü, helikopter, vapur, tren gibi her tür ulaşım aracıyla gelinebilecek. Odalarımızın da 85"i deniz manzaralı dedi.

Taşyapı"nın arsaları hazır

Otelin rezervasyonlarının yüzde 30"unun Hilton Worldwide"ın dünya genelindeki rezervasyon sisteminden gelmesini beklediklerini vurgulayan Aydın, ilk yıl için 8 milyon euro ciro hedeflediklerini açıkladı. 227 odalı otelin 28 suiti bulunduğunu aktaran Aydın, oda fiyatlarının ise açılış döneminde 150 ile 2 bin euro arasında değiştini ve şimdiden rezervasyon almaya başladıklarını açıkladı. Moda"da otopark arazisi üzerine inşa edilen otelin Taşyapı"nın ilk otel projesi olduğunu da hatırlatan Aydın, œDoubletree by Hilton Moda"nın başarısı yeni oteller için de referans olacak. Taşyapı"nın 5-6 otel daha planı var, şu anda arsaları hazır diye konuştu.

MİSAFİRLER OTELDE AĞIRLANACAK

Doubletree by Hilton Moda"da müşterilere otel ortamında ˜evdeymiş gibi" misafir ağırlama fırsatı da verilecek. Yalçın Aydın, œOtelde özel bir oda hazırladık. Burada bir mutfak da bulunuyor. Burayı kiralayanlar kendi yemeklerini pişirip evdeymiş gibi misafirlerini ağırlayabiliyor dedi.

Türkiye"de Doubletree by Hilton markası yaygınlaşıyor. Moda"ya ek olarak bu markayla grubun İstanbul Avcılar, Beyazıt,  Ankara  ve Nevşehir Avanos"ta otel yatırımları var.
Vatan


Geri Dön