Genel

Hiltonun markası Hampton Gaziantep'te otel açıyor!

Hilton'un markalarından Hampton, girişimci Muharrem Balat ile birlikte Gaziantep'e giriyor. 116 odalı otelin 2012 sonunda hizmete alınması planlanıyor

Hilton'un markalarından Hampton, girişimci Muharrem Balat ile birlikte Gaziantep'e giriyor. 116 odalı otelin 2012 sonunda hizmete alınması planlanıyor.
İnşaat, enerji ve tarım sektörlerinde faaliyette gösteren MB Holding ile oteller zinciri Hilton arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Gaziantepteki Gazi Muhtar Paşa Bulvarı üzerinde MB Holding tarafından inşa edilen otel binası, Hiltonun markası olan Hampton adıyla otel olarak hizmet verecek. Yapılan anlaşmaya MB Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat katılırken, Hilton Otelleri adına ise İş Geliştirme Direktörü Pağda Demircan işbirliği anlaşmasına imza attı.

2012 sonunda hizmette
MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, yapılan toplantıda otelin 2012 yılı sonlarında hizmete gireceğini belirterek, şu bilgileri verdi: "MB Holdingin inşaatını tamamladığı ve dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton Oteli ile anlaşması imzalanan Hampton Otel, Kanada, Avrupa ve ABDde 1800den fazla oteliyle dünya çapında hizmet kalitesi ile biliniyor. Otelin, ikisi bedensel engelliler için olmak üzere 116 odasına ek olarak 12de bağlantılı odası bulunuyor. 7 bin metrekare kapalı alan olarak gerçekleştirilen binada 3 bin metrekare kapalı garaj yer alıyor dedi.

Turizme katkımız olacak
Otelin kendi kategorisinde uluslararası Hampton kalitesini Gazianteple tanıştırmayı hedeflediğini dile getiren Balat, Sanayi ve ticaret merkezi konumunda bulunan, turizm alanında da hızla gelişen Gaziantepin, bu gelişimine yapılacak olan otelin de katkıda bulunacağını düşünüyorum. Otelin kaba inşaatı bitti. Hilton Otelinin iç mimarisi yaklaşık 18 ve 20 ay içerisinde tamamlanmak üzere tasarlandı" dedi.

MARKANIN GÜÇLÜ İKONLARI VAR
Hilton Otelleri İş Geliştirme Direktörü Pağda Demircan ise sistemin uzun yıllardan beri uygulandığına dikkat çekerek, markanın, yani Hampton'un çok güçlü ikonları olduğunu söyledi. Demircan, şöyle konuştu: "Yüzde 100 memnuniyet garantisi,  bunun için de mümkün olduğunca nereye giderseniz gidin aynı hizmeti görebiliyorsunuz. Bu markada, ürünlerin birbiriyle uyumlu olması bizim için çok önemli."