29 / 04 / 2024

Hiper Gayrimenkul, 2016’da AVM’ye yoğunlaşacak!

Hiper Gayrimenkul, 2016’da AVM’ye yoğunlaşacak!

Hiper Gayrimenkul, Haramidere’de hayata geçirdiği karma projesi Future Park’tan sonra 2016’da yurtiçi ve yurtdışında yapacağı yatırımlara hazırlanıyor. Şirket, Future Park’ın AVM bölümü için talep topluyor.



2016’yı ‘AVM yılı’ olarak nitelendiren Hiper Gayrimenkul, Future Park’ın AVM bölümü için de talep topluyor.


2016’da yurtiçi ve yurtdışı yeni yatırımlara ağırlık vereceklerini ifade eden Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, şunları söyledi:


“2015’in ilk iki ayı iyi geçti. 7 Haziran sonrası ise faizler sebebiyle özellikle yerli yatırımcı açısından bir belirsizlik yaşandı. Bu belirsizlik havası kasım seçimlerine kadar sürdü. Seçimlerin ardından özellikle yerli yatırımcı talep açısından beklenen seviyelere çıktı. Bölge açısından konuşmak gerekirse bölge rayiçleri arttı ve bölgede tamamlanan projelerle birlikte değer artışları yaşandı” dedi.


Milliyet




Haber Star Gazetesi'nin İnşaat Dekorasyon ekinde şu şekilde yer aldı...


Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, 2016'nın yeni görüşmeler, yeni proje lansmanları, yurtdışı yatırımları ile geçeceğini söyledi . Avrupa yakasında yeni bir karma projeye ima atacaklarını belirten Genç, Ortadoğu'da çeşitli gayrimenkul projelerinin duyurumlanm yapacaklarını kaydetti. Bu güne kadar yüzde 50'lik bölümü satılan Hawthom Suites by Wyndham İstanbul otelinin Haziran sonuna kadar satışlannın tamamlanmasını hedeflediklerini kaydeden Hiper Genç " Şubat ayında AVM bölümü için bir lansman yapacağız" dedi. 2015 yılının ilk iki ayının iyi geçtiğini bilgisini veren Genç "7 Haziran seçimi sonrası ise faizler sebebiyle özelükle yerli yatınmcı açısından bir belirsizlik yaşandı. Bu belirsizlik havası Kasım seçimlerine kadar sürdü. 1 Kasım seçimlerinin ardından özellikle yerli yatırımcı talep açısından beklenen seviyelere çıktı. Bölge açısından konuşmak gerekirse Esenyurt'ta bölge rayiçleri arttı ve bölgede tamamlanan projelerle birlikte değer artışları yaşandı. Future Park projemizin içinde bulunan otelin lansmanını gerçekleştirdik" dedi. 


Star İnşaat Dekorasyon


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Hiper Gayrimenkul Haramidere'de hayata geçirdiği karma projesi Future Park'tan sonra 20l6'da yurtiçi ve yurtdışında yeni yatırımlarına devam edecek. 2016 yılını AVM yılı olarak nitelendiren Hiper Gayrimenkul, Future Park projesinin AVM bölümü için de talep topluyor. Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, "2016 yeni görüşmeler, yeni proje lansmanları, yurtdışı yatırımları ile geçecek. Avrupa Yakası'nda yeni bir karma proje ve Ortadoğu'da çeşitli gayrimenkul projelerinin duyurumlarını yapacağız" dedi. 


Ekonomist


Geri Dön