05 / 05 / 2024

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurdu! 30 bin TL teminatla 190 bin TL’ye araba sahibi olabilirsiniz!

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurdu! 30 bin TL teminatla 190 bin TL’ye araba sahibi olabilirsiniz!

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurusunda 30 bin TL teminatla ekonomik ömrünü doldurmuş arabaların satış ihalesine çıkacağını duyurdu. Son tarih 7 Şubat 2023! Sakın kaçırmayın! İşte haberin detayları…



İHALENİN GEÇİCİ TEMİNAT YATIRMALARI ŞÖYLE:

  • Nakit olarak geçici teminat bedelinin Muhasebe Müdürlüklerine veya Malmüdürlüklerine yatırıldığına dair belge ibraz edilecek.

  • Teminat bedelinin banka aracılığı ile yatırılmak istenilmesi durumunda ise Ankara Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğünün Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Ankara Kamu Kurumsal Şubesinde bulunan hesaba yatırılması gerekiyor. TR25 0001 0017 4500 0010 0064 89 IBAN numaralı banka hesabına ödenmesini müteakip Ankara Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğünden alınacak Onaylı Muhasebe İşlem Fişi ibraz edilecek.

  • Banka Teminat Mektubu ile ihaleye katılmak istenmesi halinde ise şöyle yapılacak: "Verilecek Teminat Mektubunun İşin Özelliğini Belirtir, Geçici, Süresiz, Limit İçi Olması" ve "teyit yazısı" ile birlikte  ihale başlama saatine kadar ihale komisyon başkanlığına teslim edilmesinin zorunlu olduğu hatırlatıldı.
  • Hisar Emlak Müdürlüğü duyurdu! 30 bin TL teminatla 190 bin TL’ye araba sahibi olabilirsiniz!

Ayrıca gerçek kişilerin: Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri gerekiyor. (İKAMETGAH BELGESİ, e-devlet üzerinden veya ilgili kurumlardan alınabilir.)  T.C. kimlik numarasını gösterir arkalı önlü çekilmiş NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ her dosya için ayrı ayrı verilmesinin gerektiği belirtildi.

Ayrıntılar için: www.milliemlak.gov.tr

Araba alacaklar dikkat! Bu otomobiller yakmıyor, kokluyor! Bakmadan karar vermeyin!

Türkiye'de ehliyeti olup araba kullananan herkesin cebini ilgilendiriyor! 1.130 TL ödeyeceksiniz, kaçış yok

Geri Dön