Otomobil

Hız ve adrenalin sevenler için Porsche 911 Carrera nisan ayı fiyatı belli oldu! Fiyatı ne kadar oldu?

Porsche 911 Carrera nisan ayı fiyatı belli olurken Porsche 911 Carrera özellikleri, teknik detayları ve fiyatı merak ediliyor. İşte detaylar... Porsche, büyük ses getiren 911 Carrera modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor

Spor otomobil almak isteyen sürücülerin aklına ilk gelen markalardan biri Alman otomotiv devi Porsche, 911 Carrera modeliyle otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Porsche, büyük ses getiren 911 Carrera modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor.

İKONLARLA DOLU BİR DÜNYADAKİ BİR İKON

Otomobilin dizaynı zamanın ötesindedir. Aynı zamanda, evrensel bir tasarım diline sahiptir. Zira arkasındaki ilke en küçük vidasına kadar tümüyle gerekli olan özelliklere bağlı kalmasını sağlamaktadır ve biçim işlevi izler. 911 uzun soykütüğüyle birlikte bu geleneği geleceğe taşımaya sürdürmektedir.

ASLA SONA ERMEYEN YOL İÇİN ÜRETİLMİŞTİR

Her bir 911 aynı esas hedefe yöneliktir: sürüş. İmkân olduğu kadar sportif bir şekilde. Çift turbo yatay bir şekilde karşı karşıya yerleştirilmiş silindirli motor, şanzıman, şasi, frenler ve tüm kontrol sistemleri bu nedenle tek bir hedef için olarak tasarlanmıştır: en yüksek performans.

Peki, Porsche 911 Carrera kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

MOTOR

Bu otomobilin motoru çift turbo yapılandırmasına sahipken, öne çıkan nitelikleri: devir aralığınca olağanüstü güç, son derece doğrudan tepki verme ve düşük devirlerde dahi geniş bir tork düzlemi olarak bilinir. Yatay olarak karşı karşıya yerleştirilen silindirlerden meydana gelen yapı, kısa olması, yüksekliğinin düşük olması ve otomobilin arkasındaki konumuyla düşük bir ağırlık merkezi elde edilmesini ve otomobilin ortasına yakın bir yerde bulunan motor takozları daha fazla denge ve daha düşük titreşim ortaya koyar.

PORSCHE 911 CARRERA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

PORSCHE 911 CARRERA FİYATI

Porsche 911 Carrera ikinci eli 1.450.000 TL- 6.450.000 TL fiyat aralığında alıcısını bekliyor.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.porsche.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Nisan 2023 tarihinde saat 07.15'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.26 Türk Lirası, Euro 21.00 Türk Lirası, altının gramı ise 1235 Türk Lirası değerindedir.

Porsche 718 Cayman nisan ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, zam geldi mi?

Jeep Renegade nisan ayı fiyatı belli oldu! Jeep Renegade ne kadar zamlandı? Teknik özellikleri neler?

Nisan ayı fiyatı belli olan Nissan Juke sürücülerini bekliyor! Ne kadar zam geldi? Teknik özellikleri neler?