28 / 04 / 2024

HMK Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


HMK Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Metin Karakoç tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



HMK Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Metin Karakoç tarafından kuruldu.

HMK Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde veya yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane, okul, üniversite, ibadet yerleri, hastene, spor tesisi,otel, fuar, fuar salonu, sergi alanları, sergi salonu, turizm- kültür, sergi-fuar asıl ve yan hizmet tesisleri, sanayi tesisleri, fabrikalar, atölye binaları, depolar, soguk hava depoları, v.b. yerlerin insaatını kendi hesabına arazi ve arsalar alarak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı, hasılat paylasımı veya yap-islet devret yöntemi ile insaatlarını yapabilir, kısmen veya tamamen taseron ve müteahhitlere verebilir, alım ihalelerine katılabilir, ihalelerini yapabilir, yaptırabilir, ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön