06 / 05 / 2024

Hobi bahçeciliği erkeklerin yeni hobisi oldu

Hobi bahçeciliği erkeklerin yeni hobisi oldu

Kadınlardan sonra şehir hayatından uzaklaşarak doğaya yakınlaşmak isteyen erkekleri de saran hobi bahçeciliği son yıllarda yıldızı parlayan sektör haline geldi..



Özellikle kent hayatından bunalan ve kendine yeşil alanlar yaratarak biraz nefes almayı hedefleyen erkekler bahçecilikle uğraşarak stres atıyorlar. Bunun için de herkes, bahçeleri yoksa bile küçük bir teras, balkon hatta pencere kenarlarının bile yeterli olduğu ortak görüşünde. 

Geçmişte bir hobi edinmek isteyen erkekler emekli olacakları günü beklerken, günümüz koşullarında hobilerine iş yaşantıları devam ederken zaman ayırmayı tercih ediyorlar. Gardena-Dost, en zevkli uğraşlardan olan hobi bahçeciliğini insanlara yaşatmak isteğiyle, bahçeyi sadece sözlük anlamında düşünmeden, bitkileri, çiçekleri ve sebzeleri zevkli bir ilgi alanına dönüştürmek amacıyla dünyaca ünlü Alman Gardena markasını tüketicilerle buluşturuyor. Gardena, uzaktan zor ve emek isteyen bir uğraş gibi görünen hobi bahçeciliğini insanlara sevdirmek için kullanımlarıyla kolaylık sağlayan yardımcı aletlerle bahçe işinin keyfi çıkartılabilir.

Çapalardan tırmıklara, bahçe ve dal makaslarından en son teknoloji ile donatılmış çim biçme makinelerine, bahçe aletlerinin evlerde çok yer kapladığından şikayet edenler için tasarlanmış Gardena Combisystem serisinden siz evde yokken bile bitkilerinizi sulayan akıllı bilgisayarlara, Red Dot tasarım ödüllü sulama tabancalarından en gelişmiş sulama sistemlerine kadar birçok şey Gardena'da yer alıyor.

www.gardena-dost.com.tr 

0216 389 39 39 


Geri Dön