28 / 04 / 2024

Hol Park Evleri satış ofisi!

Hol Park Evleri satış ofisi!

Firma: Kent Vizyon ve CY Architecture

Proje: Hol Park

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Hol Park Konutları'nda teslimlerin Nisan 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor. Hol Park Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.



Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon dubleks olarak tasarlanan  Hol Park  Esenyurt Evleri  Kent Vizyon ve CY Architecture  imzası ile yükseliyor.


Toplam 199 daire ve 5 ticari birimden oluşan Esenyurt Hol Park'ın 27 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinatta, kalan bedel 24 ay vade farksız ödenebiliyor.  


Hol Park Evleri satış ofisi ile 0850 550 0 465 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 2 bloktan meydana gelen projede daire fiyatları 187 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Birçok sosyal yaşam alanına sahip olan Hol Park Rezidans'ta; fitness, buhar odası, cafe, Türk hamamı, kütüphan, otopark, güvenlik,  toplantı odası, yüzme havuzu, çocuk parkı, barbekü terasları, oyun alanı,mescid ve sinema odası mevcut.


Esenyurt Hol Park Evleri lokasyon olarak  3. Havalimanı Bağlantı yolu üzerinde, Abdullah Gül Şehir Park'ına yürüme mesafesinde ve Perla Vista, Autopia, Bauhaus, MarmaraPark gibi AVM'lere yakın mesafede bulunuyor.


Hol Park Residence nerede?

Adres: Atatürk Mah. 431. Sok. No: 23A Esenyurt / İstanbul   


Hol Park iletişim bilgileri

Tel: 0850 550 0 465

Web: www.holtr.hol.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön