02 / 05 / 2024

Hol Park satış ofisi!

Hol Park satış ofisi!

Firma: Kent Vizyon ve CY Architecture

Proje: Hol Park

Esenyurt Hol Park konut projesi 1+1, 2+1 ve 3+2 dubleks şeklinde farklı daire alternatiflerinden meydana geliyor. Hol Park satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.



Hol Park satış ofisi iletişim bilgilerinden önce kısaca projeden bahsedelim. Toplamda 199 tane daire ve 5 tane ticari birimden oluşan  Hol Park  Rezidans 27 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Hol Park Esenyurt projesinin ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinatta 24 ay sıfır faiz avantajı yer alıyor.  Kent Vizyon ve CY Architecture  tarafından hayata geçirilen projenin teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlendi.


Toplamda 314 bin metrekare yeşil alandan oluşan Hol Park Residence projesi 2 blok olarak yükseliyor. Proje lokasyon olarak Abdullah Gül Şehir Park'ına yürüme mesafesinde, MarmaraPark, Bauhaus, Autopia, Perla Vista gibi birçok AVM’ye yakın mesafede ve 3. Havalimanı Bağlantı yolu üzerinde yer alıyor.


Hol Park Esenyurt Evleri'nin ortak yaşam alanları arasında; otopark, buhar odası, mescid, yüzme havuzu, Türk hamamı, kütüphane, güvenlik, cafe, fitness, toplantı odası, sinema odası, oyun alanı, barbekü terasları ve çocuk parkı mevcut. Projede yer alan dairelerin fiyatları 208 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Hol Park satış ofisi!

Adres: Atatürk Mah. 431. Sok. No: 23A Esenyurt / İstanbul


Esenyurt Hol Park satış ofisi iletişim

Tel: 0850 550 0 465

Web: www.holtr.hol.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön