02 / 05 / 2024

Hollywood ünlüleri sıkıldıkları malikanelerini satıyor!

Hollywood ünlüleri sıkıldıkları malikanelerini satıyor!

Paraya sıkışıp sahip olduğu gayrimenkulleri satanlar bir yana bir de sırf değişiklik olsun diye bunu yapanlar var. İşte Taylor Swift, Jennifer Aniston, Ashlee Simpson, Avril Lavigne, Kurt Russel, Jason Statham, Jack Nicholson ve Anna Kournikova'nın satılı



Birden fazla malikaneye sahip olan bazı ünlüler sırf sıkıldıkları için ellerindekini satıp yenisini alıyorlar. İşte ünlülerin bu yılın başından bu yana satışa çıkardıkları muhteşem evleri ve dudak uçuklatan fiyatları.


Genç şarkıcı Taylor Swift, Nashville'deki evini 1. 45 milyon dolara satışa çıkardı. Ünlü yıldız bu evde sadece bir yıl yaşadı. Malikanenin 4 yatak odası, 5 banyosu, geniş bir bahçesi ve bahçesinde yapay çağlayanı da bulunuyor. Swift bu evi geçen yıl 1. 4 milyona satın almıştı. Üzerine çok fazla kar koymadan satışa sunması da dikkat çekti.

Genç şarkıcının bu davranışı "Demek ki sahip olduğu evlerinden biri bu ve onu elinden çıkarmak istiyor" yorumuna yol açtı. Swift'in Beverly Hills'te 3.35 milyon dolarlık başka bir evi daha var.

Jennifer Aniston Los Angeles'taki malikanesini 42 milyon dolara satışa çıkardı. Aniston 40 yaşındayken taşındığı bu malikaneyi milyonlarca dolar harcayarak dekore ettirmişti. Güzel yıldız malikaneyi 42 milyon dolardan satışa çıkardı. Aniston bu bu malikanenin kendisi için çok büyük olduğunu söyleyerek satmaya karar vermişti.

Güzel yıldız "Artık hayatımı sadeleştireceğmi" diyerek daha küçük bir ev arayışına girmişti. Aniston şu sıralar Justin Theraux ile bir aşka yelken açtı. Güzel yıldızın şu sıralarda Theraux ile birlikte yaşayacağı yeni bir ev arayışında olduğu konuşuluyor.

Hollywood'un bugüne kadarki en pahalı ev satışı ise kısa bir üsre önce yapıldı.Ünlü yıpımcı Aaron Spelling'in dul eşi Candy Spelling kocasından kalan bu muhteşem malikaneyi 150 milyon dolara sattı.Malikaneyi F1'in patronu Bernie Ecclestone, satın aldı.

Kısa bir süre sonra evlenecek olan kızı Petra'ya hediye etti. Petra Ecclestone'un ise evin dekorasyonunu fazla demode bulduğu için milyonlarca dolar harcayarak baştan aşağıya yenilediği konuşuluyor.

Ashlee Simpson bir süre önce boşandığı Pete Wentz ile yaşadığı villayı satışa çıkardı. Beverly Hills'teki villa 3 milyon 475 bin dolara alıcı buldu. 1992 yılında inşa edilen evin beş yatak odası bulunuyor.Oturma odaları yüksek tavanlı. Eşinden ayrılan Simpson bu evi satıp oğluyla birlikte iralık bir evde yaşamaya başladı. Simpson'ın bunu sık sık yaptığı biliniyor. Güzel yıldız sahip olduğu evi satıyor. Sonra bir süre kirada oturuyor. Daha sonra da yeni bir ev satın alıp orada yaşıyor.Simpson, şu sıralar kiralık bir evde yaşıyor.

Genç şarkıcı Avril Lavigne boşandığı kocası Deryck Whibley ile birlikte yaşadığı Bell Air'deki bu villayı satışa çıkardı.Lavigne'in malikanesi 9. 5 milyon dolardan satışa sunuldu.Akdeniz tarzı inşa edilen villanın 8 yatak odası bulunuyor. Şarap mahzeni ve 10 araba alacak büyüklükteki garajı da villanın dikkat çeken özelliklerinden. Villanın özel bir saunası ve jimnastik salonu da var.

Lavigne kocasından boşandıktan sonra bu villada yaşamak istemedi. Lavigne ve eski eşi bu evi bir başka müzisyenden satın almıştı. Villanın önceki sahibi Blink-182 grubunun bateristi Travis Barker'dı. Villayı kimin satın alacağı şimdilik bilinmiyor.

Kurt Russel ve Goldie Hawn son 20 yıldır en sık yaşadıkları bu malikaneyi satışa çıkardı. Çift Malibu'daki bu malikaneyi 15 milyon dolara satıyor. Ünlülerin katıldığı pek çok partiye de evsahipliği yapan malikanenin karmaşık dekorasyonu dikkat çekiyor.

Aktör Jason Statham bekar evini satıp sevgilisi manken Rosie Huntington Whiteley ile yeni aşk yuvasına taşındı. Statham, Los Angeles'taki evini 2. 7 milyon dolara sattı.Açık tarzdainşa edilen ev büyük bir bahçe içinde.Evin pek çok odası gib ibanyosunda da tavandan tabana camlı. Böylece manzara açık bir şekilde görülebiliyor.

Bahçedeki yüzme havuzu ise özel tasarlanmış bir bahçe ile çevrili.

Bir süre önce hayata veda eden Anna Nicole Smith'in Los Angeles'taki evida satılıyor.Malikane 1. 7 milyon dolara satışa sunuldu. Smith'in evinin göz alıcı panoramik bir manzarası var.Tüm odalar yüksek tavanlı. Smith'in küçük kızı Daniellynn için hazırladığı pembe oda da bozulmadan korunmuş.

Smith'in annesinin gözetimindeki malikanenin içinde hala ünlü yıldızın eşyaları bulunuyor.Malikanenin mutfağının da göz alıcı bir manzarası var.Smith'in evinin dekorasyonunda açık renkler ağırlıklı. Evin havuzunun manzarası da dikkat çekici.

Ünlü aktör Jack Nicholson da evini satan ünlülerden.Aktör Malibu'daki çiftlik tarzı inşa edilen evini 4.25 milyon dolara satışa çıkardı. 1966'da inşa edilen yapının tenis kortu, yüzme havuzu ve spa'sı bulunuyor. Bahçede süs havuzları da yer alıyor.

Çirkin Betty dizisinin yıldızı America Ferrera da bekarken yaşadığı evini satıyor. Yıldız, Los Angeles'taki evini 1.4 milyon dolara satışa çıkardı.Ferrera bu evi 2008 yılında satın almıştı.Evin çok sayıda odasının yanısıra özel bir kütüphanesi, medya odası ve jimnastik salonu da bulunuyor. Yıldız evinin dekorasyonunda açık renklere ağırlık vermiş.

Tenis yıldızı Anna Kournikova da özel bir adada bulunan yazlık evini satıyor. Muhteşem villa Miami'nin Sunset adasında bulunuyor. İspanyol tarzı inşa edilen evin satış fiyatı 9. 4 milyon dolar.Malikanenin iki katlı bir konuk evi var. Ayrıca özel bir limanı da bulunuyor. Malikane 6 bin 600 metrekarelik bir alana inşa edilmiş.


Bir süre önce anne ve baba olan ünlü şarkıcı Pink ve kocası Carey Hart Los Angeles'taki malikanelerini 4 milyon dolara satışa çıkardı.Malikane 1946 yılında inşa edildiBir yüzme havuzu, beş banyo, oyun odası, evin içinde bulunan bölümlerden bazıları.Pink ve kocası Carey Hart bu evi 2002 yılında 2 milyon dolara satın almıştı. Evin içi kadar bahçesi de göz alıcı. Evin barbekü için inşa edilen açık bir mutfağı da bulunuyor.

Ashton Kutcher, Demi Moore ile evlenmeden önce sahip olduğu evi satışa çıkardı.Kutcher, Hollywood Hills'teki bu evi için 2. 6 milyon dolar istiyor.Ev satışa çıkarılmadan önce baştan başa yenilendi. Aktör bu evi 1 milyon dolara satın almıştı.Evin özel bir sinema salonu bulunuyor. Banyosu da çok geniş.

HÜRRİYET


Geri Dön