04 / 05 / 2024

Hollywood yıldızları evlerini satışa çıkarmaya başladı!

Hollywood yıldızları evlerini satışa çıkarmaya başladı!

Hollywood yıldızları son dönemde evlerini peş peşe satışa çıkarmaya başladı. Ünlü starların çoğu Beverly Hills çevresinde bulunan ultra lüks malikanelerinin fiyatları da dudak uçuklatıyor....



 Hollywood yıldızları son dönemde evlerini peş peşe satışa çıkarmaya başladı. Ünlü starların çoğu Beverly Hills çevresinde bulunan ultra lüks malikanelerinin fiyatları da dudak uçuklatıyor.

- Oscar'lı aktör Jack Nicholson, Malibu sahilindeki süper lüks çiftlik evini 4.25 milyon dolara satışa çıkardı. 1966 yapımı Pasifik manzaralı ev, 28 dönüm arazi üzerine kurulu. Evde bir spa, yüzme havuzu, tenis kortu ve konuk evi de bulunuyor.
- İngiliz aktör Jason Statham, Hollywood tepelerindeki evini 2.74 milyon dolara satıyor. 10 yıl önce aldığı evde, süpermodel sevgilisi Rosie Huntington Whiteley ile birlikte yaşayan Statham'ın, sevgilisi istediği için lüks villasını satışa çıkardığı konuşuluyor.
- Hollywood'da Beachwood yakınlarında bulunan üç katlı villasını 2009 yılında satışa çıkaran Ugly Betty dizisinin yıldızı America Ferrera, bu konuda şanssız isimlerden... İki yıldır evine alıcı bulamayan genç yıldız, Pasifik manzaralı villa için 1.3 milyon dolar istiyor.
- Rush Hour filminin yıldızı Chris Tucker, Kaliforniya Tarzana'da uzun yıllardır yaşadığı evi 2 milyon 449 bin dolara satıyor.
-  Bir dönem tenis kortlarında güzelliğiyle fırtına gibi esen Anna Kournikova, Miami'deki 9.4 milyon dolar değerindeki malikanesini satışa çıkardı. 6 bin 600 metrekarelik ev, Miami açıklarında bulunan özel bir ada olan Sunset Island'da yer alıyor. Bir sauna, spa, iskelesi ve iki ayrı konuk evi olan ev alıcısını bekliyor.
Akşam


Geri Dön