18 / 05 / 2024

Homend, annelere mama suyu hazırlayan çaydanlık üretti!

Homend, annelere mama suyu hazırlayan çaydanlık üretti!

Küçük ev aletleri pazarının genç oyuncusu Homend, annelerim mama suyu hazırlama derdini ortadan kaldırdı.  Homend Genel Müdürü Koçer, ‘Royaltea 'yı tüketicilerle buluşturduklarını ifade ederek yıl sonuna kadar 40 bin adet satış yapmayı planladıklarını an



Homend Genel Müdürü Hakan Koçer, annelerin yaşadıkları sıkınıtılardan yola çıkarak ürünü tasarladıklarını belirterek “Mama suyu 40 derece olmak zorunda. Geceleri bebek ağlarken bunu hazırlamak zor. Su 100 derecede kaynıyor, sonra 40 dereceye kadar soğuyup 5 saat aynı derecede kalıyor ” dedi.

‘Tasarımcısı kendi sesini verdi '

Bitki çaylarının 80 derecede tüketilmesi gerektiğini anlatan Koçer, “Suyu 80 dereceye sabitleyerek, bitki çayı kullanımı için hazır hale geliyor. Royaltea, ‘Mama suyu hazır afiyet olsun ', ‘çay suyunuz demlemeye hazır ' gibi cümlelerle konuşuyor. çaydanlığı tasarlayan mühendisimiz ona sesini veren kişi ' dedi.  Koçer, buharlı pişiriciden elektrikli süpürgeye kadar 42 farklı çeşitte 350 noktada tüketicilerle buluştuklarını söyleyerek, “Ulusal zincirlerle ve internet satışlarıyla yolumuza devam edeceğiz ” diye konuştu.

Ürünlerin kutularının ya da garanti belgelerinin saklanmasının tüketiciler için zorluk yarattığını anlatan Koçer, “Bu zorunluluğu ortadan kaldırdık. Herhangi bir sorun karşısında tüketiciler müşteri hizmetlerini arayarak ürünün altındaki numarayı söylüyor. Fatura ya da garanti belgesine gerek yok. çünkü kayıtlar mevcut. Ürünler alınıp 48 sat içinde tamir ediliyor ya da değiştiriliyor ” dedi.

Beste Önkol / MİLLİYET


Geri Dön