28 / 04 / 2024

Homend Garanti Paracard Bonus’a özel 100 TL veriyor! İşte kampanya detayları..

Homend Garanti Paracard Bonus’a özel 100 TL veriyor! İşte kampanya detayları..

Homend markası Garanti Bankasının Paracard Bonus’lulara yapacakları alışverişlerde 100 TL Bonus hediye diyor. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları..



Karaca grup bünyesindeki markalardan Homend markası Garanti Bankası Paracard Bonus’lulara özel bin TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL hediye ediyor. Tek yapmanız gereken Homend markasından yapacağınız alışverişlerde Paracard Bonus’u kullanmak. İşte kampanya detaylarını sizler için listeledik..

HOMEND KAMPANYA KOŞULLARI

  • Kampanya, 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında Karaca Grup mağazalarından, Homend markasından online yaptığınız alışverişlerde Paracard Bonus ile tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri ödemelerde geçerli olacaktır.

  • BonusFlaş üzerinden Homend kampanyasına katılarak 1.000 TL ve üzeri yapılan alışverişlerde 100 TL Firma bonus hakkı kazanılır ve bu hak bir sonraki alışverişte kullanılabilir.

  • Homend markasının kampanyasından yararlanmak için ödeme işleminden önce kart sahibinin BonusFlaş mobil uygulamasını telefonuna indirmiş olması gerekiyor ve Karaca Grup bonus kampanyasına ‘Hemen Katıl’ butonunun tuşlanması gerekmektedir.

  • Kampanyaya SMS ile  ‘PBKARACA’ yazıp 3340’a göndererek katılım sağlanmış olacaktır.

  • Homend  Kampanyasına katılımak, onay mesajından telefona gelmesinin ardından yapılacak alışverişlerde geçerli olacaktır.  

  • Kampanya www.jumbo.com.tr’ den yapılan alışverişlerde geçerli değildir.


Geri Dön