27 / 04 / 2024

Home&Tex Ev Tekstili Fuarı 2 milyar dolarlık bir iş hacmi oluşturacak!

Home&Tex Ev Tekstili Fuarı 2 milyar dolarlık bir iş hacmi oluşturacak!

Dekorasyon ve ev tekstili sektöründe Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek Home &Tex Fuarı, 14-17 Kasım tarihleri arasmda CNR EXPO İstanbul'da düzenlenecek.. Fuarın 2 milyar dolarlık bir iş hacmi oluşturması bekleniyor..



DEKORASYON ve ev tekstili sektöründe Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek Home &Tex Fuarı, 14-17 Kasım tarihleri arasmda CNR EXPO İstanbul'da düzenlenecek. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) Başkanı Yaşar Küçükçalık, "Ev tekstili ve dokaratif ürünlerin iç piyasada 10 milyar dolarlık bir büyüklüğü var. Home&Tex Fuarı'nda 2 milyar dolarlık bir iş hacmi oluşmasını bekliyoruz" dedi. 


Ofis, hastane ve konut projelerine fonksiyonel hizmet sunan firmaların da fuarda yer alacağını aktaran Küçükçalık şöyle dedi: "Fuar dış ticaret yapan firmalar açısından da pozitif bir güç oluşturacak. Ortadoğu, Avrupa başta olmak üzere Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Afrika'dan gelecek toptancıların, perakendecilerin ve dekoratörlerin katılımcı firmalarımızla çok verimli görüşmeler yapacağını düşünüyoruz." 



Sözcü



Geri Dön