Otomobil

Honda Accord fiyatlarında son dakika! İşte 2022 Mart ayı fiyat listesi...

Honda, Accord modellerinin Mart ayına ilişkin güncel fiyat listesini açıkladı. Honda Accord Mart ayı fiyat listesi ne oldu? İşte merak edilen fiyat listesi...Bu durumda otomobil satışları duraksamaya başladı

Pandemi ile birlikte ortaya çıkan üretim krizlerine ekonomik sorunlarında eklenmesi otomotiv sektörünü olumsuz yönde etkiledi. Bu durumda otomobil satışları duraksamaya başladı. Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Honda Accord fiyat listesine göz atabilir.

Honda Accord modeli otomobil severlerin karşısına ilk olarak 2021 senesi ekim ayın da çıkmıştı. Honda, Accord modelinin üst düzey teknolojisi ve tasarımı ile büyük ilgi ile karşılanmıştı. Ülkede üretim faaliyetleri gerçekleştiren Japon otomobil üretici Honda Accord modelinin yenilenen fiyat listesini ve özelliklerini açıkladı.

Honda Accord özellikleri

Accord geniş gövdesine, daha uzun olması ve alçak tavan tasarımı ile alıcılarına sunuluyor. 2022 model Honda Accord, 570 litrelik bagaj hacmi ile geniş ailelerin ilk tercihleri arasında yerini almayı başarıyor. Model 190 PS gücünde ve 260 Nm tork kapasitesi ile birlikte geliyor. Kullanıcılarına rahatlığı ve estetikliği bir anda sunan otomobil iyileştirilmiş sürüş performansı ile de sınıfının önde gelen modellerinden oluyor.

Peki Honda Accord güncel fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesi...
 

Araç hem Android Auto desteği hem de Apple CarPlay desteği sağlıyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliğiyle birlikte üst düzey teknolojiye de sahip. 2021 senesi ekim ayında ilk kez piyasaya çıkarılan bu modelin Türkiye etiket fiyatı Executive modeli için 540 bin Türk Lirası, Executive Plus modeli ise 561 bin Türk Lirasıydı. Ancak gelen zamlarla birlikte geçtiğimiz aya kıyasla otomobilin fiyat etiketleri ciddi oranlarada yükseldi.

Yeni Honda Accord Mart 2022 fiyat listesi

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive
Satış fiyatı:
824.000 Türk Lirası

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+
Satış fiyatı:
856.100 Türk Lirası

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Volkswagen Caddy'den 45 bin TL'lik indirim! Bu fırsat kaçmaz! 2022 Mart fiyat listesi!

Skoda Octavia'dan kampanya! 2022 Mart fiyat listesi yayınlandı!

Citroen C4 2022 Mart fiyat listesi! Bu fırsatı kaçırmayın

Peugeot 3008'den bahar kampanyası! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Kia'dan bahar kampanyası! İşte Stonic, Xceed, Ceed, Rio, Bango 2022 Mart fiyat listesi!

Renault'ta Clio'da kampanya! 2022 Mart fiyat listesi! Bu fırsat kaçmaz!

Honda Accord fiyat listesi