Otomobil

Yeni Honda Accord  piyasayı fena sallayacak! Fiyat listesini kimse böyle görmedi!

Honda, Accord modelleri için şubat ayına özel kampanyalı fiyat listesini açıkladı. Araba almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. Peki Honda'dan otomobil sahibi olmak isteyenler en az ne kadar ödemeli? Honda Accord şubat ayı fiyat listesi ne oldu? İşte merak edilen fiyat listesi...Bu durumda otomotiv sektöründe araç satışı hızla gerilemeye başladı

Pandemi ile birlikte ortaya çıkan üretim krizlerine çip krizinin de eklenmesi otomobil sektörünü yakından etkiledi. Bu durumda otomotiv sektöründe araç satışı hızla gerilemeye başladı. Böylece sıfır otomobil almak hayal oldu. 2022 senesi ile birlikte gelen zamlarla araç alamayacağım diye üzülenlere Honda'dan sevindirici haber geldi. Honda, Accord modelinde yaptığı kampanya ile alıcılarının yüzünü güldürdü.

Yeni bir araç sahibi olmak isteyenler Honda Accord fiyat listesine göz atabilir. Honda Accord modeli otomobil severlerin karşısına ilk olarak 2021 senesi ekim ayın da çıkmıştı. Honda, Accord modelinin üst düzey teknolojisi ve tasarımı ile büyük ilgi ile karşılanmıştı. Ülkede üretim faaliyetleri gerçekleştiren Japon otomobil üretici Honda Accord modelinin kampanyalı fiyat listesini ve yenilenen özelliklerini açıkladı.

2022 model Yeni Honda Accord'un özellikleri neler? Detaylar haberimizde...

Yeni Honda, Accord modeli etkileyici eşsiz renkleri, dış tasarımı ve konforlu iç mekanıyla otomobil sevenlerin dikkatlerini üzerine toplamayı başarıyor. Yüksek donanımı ve fiyat kampanyasıyla her kesime hitap etmeyi amaçlıyor. Tüm otomobilleri tek bir kategori altında toplayan Honda, donanım bazına göre üst seviyede yer alan D segmenti Accord modelini yeniden tasarladı.

Accord geniş gövdesine, daha uzun olması ve alçak tavan tasarımı ile alıcılarına sunuluyor. 2022 model Honda Accord, 570 litrelik bagaj hacmi ile geniş ailelerin ilk tercihleri arasında yerini almayı başarıyor. Model 190 PS gücünde ve 260 Nm tork kapasitesi ile birlikte geliyor.  Kullanıcılarına rahatlığı ve estetikliği bir anda sunan otomobil iyileştirilmiş sürüş performansı ile de sınıfının önde gelen modellerinden oluyor.

Peki Honda Accord modelinin piyasaya ilk çıktığında fiyatı nedir? Sorusunun cevabı haberimizde...

Araç hem Android Auto desteği hem de Apple CarPlay desteği sağlıyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliğiyle birlikte üst düzey teknolojiye de sahip. 2021 senesi ekim ayında ilk kez piyasaya çıkarılan bu modelin Türkiye etiket fiyatı Executive modeli için 540 bin Türk Lirası, Executive Plus modeli ise 561 bin Türk Lirası olan Honda'nın Accord modeli 2022 senesi ile fiyat etiketleri baya yükseldi.

Peki Honda Accord'un 2022 senesi şubat ayı güncel fiyat listesi nasıl? Sorunun cevabı haberimizde...

 

İşte Yeni Honda Accord Şubat 2022 güncel fiyat listesi…

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive
Satış fiyatı:
784.674 Türk Lirası

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+
Satış fiyatı:
815.275 Türk Lirası

Tofaş’tan bomba haber geldi! Tofaş Şahin ortalığın tozunu attırmak için geri dönüyor!

Karsan 2022'den umutlu! Cirosunu ikiye katlayacak!

Opel Insignia'dan bomba gibi haber! Fiyat listesi açıklandı!

Mahindra e2o Türkiye yollarında! 140 bin TL'den satışa çıkacak!

Opel Astra piyasayı darmaduman edecek! İnanılmaz fiyatı ile Türkiye yollarında!

Renault kampanya için düğmeye bastı! 160 bin TL'ye düşüyor!

Fiat Fiorino gündeme bomba gibi düştü! Resmen yok fiyatına satacak!