18 / 05 / 2024

Honda City çıldırdı! Fiyat etiketlerinde tam 145 bin TL'lik fark!

Honda City çıldırdı! Fiyat etiketlerinde tam 145 bin TL'lik fark!

Honda, City modelleri için şubat ayı fiyat listesi belli oldu. Peki Honda'dan otomobil sahibi olmak isteyenler en az ne kadar ödemeli? Honda City şubat ayı fiyat listesi ne oldu? İşte merak edilen fiyat listesi...



City modellerindeki fiyat etiketleri ile alıcılarını şaşkına çeviren Honda, tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Yeni bir araç sahibi olmak isteyenler Honda City modelinin fiyat listesine göz atabilir. B sınıfı sedan modeli Honda City, konfor ve üst düzey teknolojiyi birleştirerek showroomlarda alıcılarını bekliyor. Model, en düşük paketinde bile otomatik şanzıman ile birlikte geliyor.

Honda City çıldırdı! Fiyat etiketlerinde tam 145 bin TL lik fark!

Honda City, 519L’lik bagaj hacmi ile geniş ailelerin otomobil tercihlerinde ilk sırada yer alıyor. i-VTEC motor ve konforlu CVT şanzımanı sayesinde, eşsiz bir güç ve yakıt tasarrufu sağlıyor. Araç, 8” dokunmatik multimedya ekranına, Apple CarPlay özelliğine, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemine, akıllı geri görüş kamerasına, alüminyum alaşımlı jantlara, yokuş kalkış desteğine, hız Sabitleyiciye ve deri direksiyona sahip.

Honda City şubat ayı fiyat etiketleri nasıl? İşte fiyat listesi...

 


Geri Dön