Otomobil

Honda CR-V fiyatları tavan yaptı! İşte 30 Mart 2022 Fiyat listesi!

Sıfır otomobil fiyatlarının zirveyi gördüğü bu günlerde Honda, CR-V modelinin fiyat listesini ve özelliklerini yeniden oluşturdu. Peki CR-V modelinin fiyatı ne kadar oldu? Modelin özellikleri neler? Cevabı haberimizde... Bu durumdan etkilenen otomobil firmaları da fiyat listelerini yeniden oluşturma kararı aldılar

Küresel çapta yaşanan çip krizi ve güncel kurdaki artış otomobil fiyatlarını ciddi oranlara yükseltti. Bu durumdan etkilenen otomobil firmaları da fiyat listelerini yeniden oluşturma kararı aldılar. Japon otomoil üreticisi Honda da CR-V modelinin fiyat listesini yeniledi.


Otomobil, aktif ön ızgara, 19 inçlik özel jantlar ve panoramik açılabilir cam tavan gibi birçok özellik ile birlikte alıcılarının beğenisine sunuluyor. Özel geliştirilen aktif ön ızgarası sayesinde motorun ideal sıcaklıkta çalışmasını sağlayarak yakıt tüketimini düşürmeye yardımcı oluyor. İşte güncel fiyat listesi...

Geniş iç hacimli otomobil, 5 kişinin rahatça seyahat etmesini sağlıyor. CR-V, panoramik açılabilir cam tavanı sayesinde de mükemmel bir seyahat sunuyor. Geniş iç hacmi, deri koltukları ve krom tasarım detayları ile Honda CR-V; yolculukları en konforlu hale getirecekmiş gibi duruyor.

Honda CR-V 30 Mart 2022 Fiyat listesi

1 - 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Elegance
Satış Fiyatı:
781.100 TL

2 - 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive
Satış Fiyatı:
856.600 TL

3 - 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+
Satış Fiyatı:
922.500 TL

Editörün notu: Bu haber 30 Mart 2022 19.46'da yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 86 kuruş, euro 16 lira 35 kuruş, altının gramı ise 925 lira 61 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Honda Accord fiyatları yarım milyonu aştı! İşte 30 Mart 2022 Fiyat listesi!

Honda Jazz fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte 29 Mart 2022 Fiyat listesi!

Yeni Elektrikli Honda Civic e:HEV modelinin örtüsü kalktı! Özelliklerini görünce şok olacaksınız!

Honda City'den kaçırılmayacak fırsat! 200 bin TL'den satacak!