27 / 04 / 2024

Honda CR-V'ye Kasım zammı geldi! Honda CR-V bu ay kaç lira? İşte 16 Kasım 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V'ye Kasım zammı geldi! Honda CR-V bu ay kaç lira? İşte 16 Kasım 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V fiyatlarına zam geldi. Peki Honda CR-V fiyatları bu ay kaç lira oldu? En ucuz Honda CR-V ne kadar? İşte 16 Kasım 2022 fiyat listesi...



Japon otomobil üreticisi Honda’nın 1996'dan bugüne alıcılara sunduğu Honda CR-V'ye Kasım zammı geldi. Honda CR-V, keskin hatları, aktif ön ızgarası, 19 inç özel jantları ve panoramik açılabilir cam tavan gibi  özellikleriyle sürücüleri cezbediyor. 

Düşük rüzgar sürtünme katsayısıyla aerodinamik açıdan da üstünlüğünü kanıtlayan Honda CR-V, özel geliştirilen aktif ön ızgarası ve otomatik kanatçıklarıyla motorun ideal sıcaklıkta çalışmasını sağlıyor. Bu şekilde aracın yakıt tüketimi oldukça azalıyor. 

Honda CR-V fiyatları resmen belli oldu! Ağustos'a özel fiyatları kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

1.5L motor, VTEC teknolojisi sayesinde benzin ve hava karışımını ideal seviyede sağlayan Honda CR-V, geniş iç hacmiyle 5 kişinin rahatça yolculuk etmesine imkan sunuyor. CR-V, panoramik açılabilir cam tavanı ile gün boyunca araç içinin aydınlık olmasını da sağlıyor. 

Honda CR-V, 193 beygir güç ile 243 Nm tork üreterek yakıt tasarrufunda, sınıfındaki araçları geride bırakıyor. MMD teknolojisine sahip 2.0 litrelik hibrit CR-V ise düşük yakıt tüketimi ve yüksek performansı ile dikkatleri çekiyor. Araç, kozmik mavi, kristal kırmızı, kristal siyah, magnezyum gri ve gümüş gri olmak üzere 5 farklı renk seçeneği ile sunuluyor. 

Honda CR-V fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Honda CR-V! İşte 9 Nisan fiyat listesi...

Honda CR-V, Elegance, Executine, Executive+ ve Executive+ Hybrid olmak üzere 4 farklı versiyona sahip. Araç, ısıtmalı direksiyon, 4x4 çekiş teknolojisi, devir aralığına uygun vitesi otomatik belirleyen CVT şanzıman, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu, ayak hareketiyle açılan bagaj kapağı, elektrikli park freni ve premium ses sistemi ile de ön plana çıkıyor. 

HONDA CR-V 100 KM'DE NE KADAR YAKIYOR? YAKIT TÜKETİMİ NASIL? 

D Segment içinde yer alan Honda CR-V'nin yakıt tüketimi şu şekilde: 

Şehir içi: 8.60 litre
Şehir dışı: 6.20 litre
Ortalama tüketimi: 7.10 litre 

Peki Honda CR-V fiyatları bu ay kaç lira oldu? En ucuz Honda CR-V ne kadar? İşte 16 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön