14 / 05 / 2024

Honda Jazz e:HEV Ekim ayı fiyatlarında şok! İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Honda Jazz e:HEV Ekim ayı fiyatlarında şok! İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Hibrit motora sahip Honda Jazz e:HEV, 2022 Ekim ayı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte  Honda Jazz e:HEV fiyat listesi...



Honda'nın  B segmentindeki temsilcisi Honda Jazz e:HEV yenilenen tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor. Hibrit motora sahip aracın Gelişmiş Jazz ve Sportif Jazz Crosstar olmak üzere iki farklı versiyon seçeneği bulunuyor.  Honda Gelişmiş Jazz'de gün ışığı beyazı, kozmik gri ve kristal kırmızı olmak üzere üç renk seçeneği bulunuyor. Honda Sportif Jazz Crosstar ise gün ışığı beyazı,  kristal kırmızı  ve okyanus mavisi renk seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Yeni tasarımı oldukça dikkat çekici!

Jazz, her zaman olduğu gibi kendine özgü çizgileri ve fonksiyonelliği ile dikkat çekiyor. Son derece modern ve yalın çizgiler, Jazz’a benzersiz bir kişilik kazandırırken,  Jazz’ın dış tasarımındaki dikkat çekici çizgiler, hem modern bir imaj sunuyor hem de aerodinamik açıdan verimlilik sağlıyor. Özgün ön ızgarasıyla kolayca fark edilen Jazz, bir önceki nesle kıyasla daha güçlü ve kaslı bir tasarıma sahip.


Hem benzinle hem de elektrikle çalışabiliyor!

Honda Jazz e:HEV, sorunsuz bir hibrit sürüş deneyimi sunabilmek için 3 farklı sürüş modundan güç alıyor. Sürüş tarzınıza ve yol durumuna göre Jazz, benzinli ve elektrikli sürüş modları arasında geçiş yapabiliyor. Maksimum güce ihtiyacınız olduğunu düşündüğü anda ise hibrit sürüş moduna geçiyor ve aranılan performansa ulaşmayı kolaylaştırıyor.

Yeni Jazz, 109 PS güç üretebilen elektrikli motor ve 98 PS gücündeki 1.5 litrelik benzinli motorla çalışıyor. Yeni motor ünitesi ile birleşik 84-88 g/km CO2 emisyon (NEDC) değerine sahip olan Jazz, çevre duyarlılığı konusunda da oldukça hassas davranıyor.ir.


Geri Dön