03 / 05 / 2024

Hoover 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde şok indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte Hoover 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Hoover 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde şok indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte Hoover 18 Mart 2023 fiyat listesi 

İndirim kovalayanlar dikkat! Hoover H3W 2102DRRE/1-17 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi yüzde 20 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki çamaşır makinesi ne kadara satılıyor? 



Hoover 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi nde şok indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte Hoover 18 Mart 2023 fiyat listesi 
Hoover çamaşır makinesi gelişmiş teknolojisi, tek seferde 10 kg çamaşır yıkayabilme kapasitesi ve çeşitli yıkama programları ile kıyafetlerde üstün performans ortaya koyuyor. A enerji sınıfında yer alan cihaz düşük enerji tüketerek tasarruf elde etmenize yardımcı oluyor. 

A+++ enerji seviyesine sahip olan Hoover çamaşır makinesi, düşük enerji tüketimi sağlayarak enerji tasarrufu yapabiliyor.Çamaşır makinesi 10 kg yıkama kapasitesi sayesinde tek seferde daha fazla çamaşır yıkayabiliyor. Maksimum sıkma devri 1200 (d/dk) ile güçlü ve daha az nemli bir yıkama gerçekleştirerek çamaşırların kurumasını kolaylaştırıyor.

Hoover çamaşır makinesi birçok farklı program seçeneği ile kumaş türüne özel yıkama sağlıyor. Çamaşır makinesi, en sevdiğiniz giysilerinizin bakımını yapmak, kumaşları ve renkleri daha uzun süre hiçbir çaba harcamadan korumak için eksiksiz yıkama program seçenekleri ile karşınıza çıkıyor. 

Cihaz sahip olduğu bakım döngüler sayesinde en iyi yıkama sonuçlarından vazgeçmeden tüm favori giysilerinizin liflerini daha uzun süre korumak için en eksiksiz yıkama programlarını hizmetinize sunar.  Hoover H-Wash  300 Lıte, en sevdiğiniz giysilerinizin bakımını yapmak, kumaşları ve renkleri daha uzun süre hiçbir çaba harcamadan korumak için eksiksiz yıkama program seçeneğiyle işlev görür. 

Çamaşır makinesi sahip olduğu Anti-alerji programı sayesinde tüm pamuklu çamaşırları derinlemesine temizleyip, alerjenlerin ve bakterilerin ortadan kalkmasını sağlanır. Çamaşırlarınız yüksek sıcaklıkta temizlenir ve hijyenik kullanım ortaya konulur. 

Peki Hoover çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? Hoover çamaşır makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön