15 / 05 / 2024

Hoover Ultra Vortex MBC500UV yatak temizleyici kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Hoover Ultra Vortex MBC500UV yatak temizleyici kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Üstün performans sunan Hoover Ultra Vortex ile temizlenen tüm yatak, koltuk, yastık, minder ve ev tekstili ürünleri toz ve alerjenlerden arınır. Hoover Ultra Vortex UV-C ışınlı süpürge fiyatı ne kadar, özellikleri ne?



Hoover Ultra Vortex, ergonomik tasarımı ve etkin performansı ile koltuk, kanepe, yastık, minder gibi yumuşak zemine sahip ürünleri kusursuz bir şekilde temizler.

Hoover Ultra Vortex MBC500UV yatak temizleyici kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Hoover Ultra Vortex, UV-C ışınlı özel teknolojisi sayesinde alerjen, toz ve toz akarlarına karşı üstün bir temizlik sağlar. Bu nedenle alerjisi olanlar için ideal bir üründür ve İngiliz Alerji Derneği tarafından onaylanmıştır. Hoover Ultra Vortex 500 Watt'lık motoru ile yüksek bir emiş gücü sergileyerek kir ve tozları ortadan kaldırır. Kusursuz temizliğin sırrını ise vakum modu, bakteri karşıtı UV-C ışınları ve dakikada 4200 kere dönen fırça başlık, oluşturur. Evcil hayvan sahiplerinin hayatını zorlaştıran tüyleri de içine çekebilen ürün, bu etkisini parkelerde de gösterir. Işın teknolojisi bakterilerin yüzde 99,9'unu yok ederken yeniden oluşmasını da engelliyor.

3'Ü 1 ARADA MODU
Ultra Vortex'in derinlemesine temizlik için 3 modu var: Vakum modu, yuvarla ve vur modu ve bakteri, alerjen ve toz akarlarının %99,9'unu öldürebilen UV lambası modu.

YUMUŞAK MOBİLYALARI TEMİZLER
Ultra Vortex, yatak ve kanepe, yastık ve minder gibi yumuşak mobilyalardan alerjenleri, tozu ve toz akarlarını çıkarabilir.

ALERJİSİ OLANLAR İÇİN İDEAL
Ultra Vortex, toz akarlarına, alerjenlere ve bakterilere maruziyeti azalttığı için İngiliz Alerji Vakfı tarafından ödüllendirilmiştir

Hoover MBC500UV Ultra Vortex UV-C ışınlı yatak temizleyici süpürge en uygun nereden alınır?


Geri Dön