03 / 05 / 2024

Hotpoint bulaşık makinesi yeni ürününü tanıtıyor!

 Hotpoint bulaşık makinesi yeni ürününü tanıtıyor!

Üstün teknolojiyi şık İtalyan tasarımıyla birleştiren, plastiğin aksine tüm iç gözdesi çelik olan A+ enerji sınıfı yeni Hotpoint bulaşık makineleri, sahip olduğu Hızlı Yıkama Programı’yla sadece 25 dakikada tertemiz ve ışıldayan bulaşıklar sunuyor.




Şık İtalyan tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle öne çıkan Hotpoint bulaşık makineleri, sahip olduğu Hızlı Yıkama Programı sayesinde sadece 25 dakikada tertemiz ve ışıldayan bulaşıklar sunuyor. Plastiğin aksine tüm iç gövdesi çelik olan Hotpoint bulaşık makineleri kısa sürede mükemmel sonuçlar sunmakla kalmayıp aynı zamanda her sıcaklıkta maksimum hijyen sağlayan çelik iç gövdesi sayesinde makinedeki ve bulaşıklardaki kötü koku oluşumunu da önlüyor. 


Her ihtiyaca uygun 8 farklı yıkama programına sahip A+ enerji sınıfı yeni Hotpoint bulaşık makinelerinin, az bulaşık için özel olarak geliştirilen yarım yük fonksiyonu, bulaşıkların makinede beklemesini önleyerek kötü koku oluşumunu engelleyen bir diğer önemli özellik olarak öne çıkıyor.   


Indesit Company Hakkında

Indesit Company, Avrupa’nın önde gelen solo ve ankastre ev aletleri (çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, ocak, fırın ve davlumbaz) üreticilerinden biridir. İtalya, İngiltere ve Rusya gibi büyük pazarlarda lider konumundadır. 1975 yılında kurulan ve 1987’den beri Milano Borsası’nda işlem gören Indesit Company 2012 yılında “2,9 milyar Avro” satış rakamına ulaştı. Indesit Company İtalya, Polonya, İngiltere, Rusya ve Türkiye’deki 8 sanayi bölgesinde 16 bin çalışanıyla hizmet veriyor. Grubun ana markalarını Indesit, Hotpoint ve Scholtes oluşturuyor.


Geri Dön