28 / 04 / 2024

Hotpoint, Kadıköy'de ERPA'yla birlikte ilk mağazasını açıyor!

Hotpoint, Kadıköy'de ERPA'yla birlikte ilk mağazasını açıyor!

İngiltere'de 11 yıldır en güvenilir beyaz eşya markası ödülünü alan Hotpoint, Türkiye'deki ilk konsept mağazasını Kadıköy'de Mart ayı içerisinde ERPA'yla birlikte hizmete açıyor



İngiltere'nin 11 yıldır en güvenilir beyaz eşya markası ödülünü alan Hotpoint, Türkiye'deki ilk konsept mağazasını Kadıköy'de Mart ayı içerisinde ERPA ile açıyor.

ERPA Yönetim Kurulu Başkanı H. Erdem Ede, "ERPA, Türkiye'nin sayılı markalarından Serhat Mobilya, Konfor Mobilya ve Sunny Elektronik Eşya firmalarıyla yıllardır işbirliği ve güçbirliği içinde çalışmakta. Şimdi dünyanın beyaz eşya devi İndesit Company ile farklı bir işbirliği ve çalışma ekseni ortaya koyacağız. 15 yıldır ürettiği ürünleri Türkiye piyasalarında satışa sunan, beyaz eşya sektöründe en fazla yatırım yapan firmalardan olan İndesit Company'nin ürünlerinin pazarlamasını gerçekleştiren ERPA; sorumluluklarının tamamını yerine getirerek, ülkemiz piyasasında marka güveninin yerleşmesine katkıda bulunmuş, bu markaya önemli açılımlar sağlamıştır" dedi.

ERPA'YA GÜVENİN ESERİ

Bu işbirliği ve güçbirliğinin ERPA'nın beyaz eşya sektöründe oluşturduğu sinerji ve ivmeyle çok yakından ilgili olduğunu, bu çalışmanın uluslar arası bir markayı müşteriye daha kolay ulaştırmanın formülü olduğunu kaydeden Ede, "İndesit Company'nin Ariston ve Hotpoint Markalarının Türkiye'deki beyaz eşya sektörüne getirdiği farklı tarz ve kalite standartları, ilk konsept mağazalarını bizimle açacak olmaları ERPA'nın beyaz eşya sektöründeki pazarlama nosyonunda sergilediği güven unsurunu ortaya koymaktadır" diye konuştu.

Yenişafak


Geri Dön