03 / 05 / 2024

Hotstop Lounge konsepti Beykoz Göksu Evlerinde!

Hotstop Lounge konsepti Beykoz Göksu Evlerinde!

Keyifli bir mola sloganı ile metropollerle buluşmaya devam eden HotStop, prestijli konut projelerinden Sinpaş Bosphorus Cityde açtığı şubesinin ardından şimdi de HOTSTOP LOUNGE konseptini Beykoz Göksu Evlerine  taşıyor



Hızla gelişen Yiyecek&İçecek sektörüne yeni bir soluk getiren, Türkiyeden çıkan bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen HOTSTOP, eşsiz lezzetlerini ve kalitesini prestijli konut projelerine taşımaya devam ediyor. Zengin menü içeriğiyle Bistro mantığında genişlettiği Lounge konsepti ile önemli konut projelerinde hızla konumlanmaya başlayan HOTSTOP, Bosphorus Cityde açtığı şubesinin ardından şimdi de Beykoz Göksu Evlerinde yerini alıyor.

Dünyanın ilk mobil kafe zinciri HOTSTOP ve iç mekanlarda HOTSTOP LOUNGE konseptinin yaratıcısı ve yatırımcısı ÇözümVar Danışmanlık Başkanı Akın Arslan, Yaşam kalitesinin en üst düzeyde tutulduğu günümüzün modern yaşam komplekslerin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Lounge konsepti ile kaliteli ürünleri uygun fiyatlara site sakinlerine sunacağız. Gerçekleştirdiğimiz bu açılım sadece İstanbulda değil, Anadolunun diğer prestijli sitelerinde de devam edecek dedi.
Konut projelerinin keyifli mola yerleri, HotStop

Sektöre yeni bir soluk getirerek, hızla metropollerin parçası olmaya devam ettiklerini kaydeden Akın Arslan, şunları söyledi;
İstanbul,  Ankara  ve İzmirdeki prestijli konut projeleri ile ilgileniyoruz. HOTSTOPun hızlı büyümesini yönetebilmek amacıyla altyapı yatırımlarımız devam ediyor. İstanbulda mevcut hali ile yaklaşık 100 şubeyi destekleyebilecek Lojistik Merkezimizi geçtiğimiz aylarda hizmete açtık. Aynı zamanda, Ankarada HOTSTOP Bölge Müdürlüğünü kurduk. Prestijli konut projelerinden iş merkezlerine, AVMlerden üniversite kampüslerine kadar birçok seçkin yerde konumlanmaya devam ediyoruz. Tüm ürünlerin noktalara uygun standartlarda ve koşullarla ulaştırıldığı HotStoplarda 120 çeşit ürün satılıyor, yurt içi ve dışı 162 tedarikçi ile çalışıyoruz.  

 


Geri Dön