Kent Haberleri

HSBC'den maaş müşterilerine flaş açıklama! Acilen buraya bakmanız gerek!

HSBC Bankası, maaş ödemeleri hizmetiyle hem maaşlarını banka aracılığıyla alan müşterilerine hem de ödemeleri banka üzerinden gerçekleştiren firmalara özel avantajlar ve çözümler sunmaktadır. Maaşlarını HSBC Bankası üzerinden alan müşteriler, bir dizi avantajdan yararlanabiliyor

HSBC Bankası, müşterilerine ve firmalara özel avantajlar sunan "HSBC Maaş Ödemeleri" hizmeti ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. Maaşlarını HSBC Bankası üzerinden alan müşteriler, bir dizi avantajdan yararlanabiliyor.

İşte ayrıntılar...

HSBC Bankası, maaş ödemeleri hizmetiyle hem maaşlarını banka aracılığıyla alan müşterilerine hem de ödemeleri banka üzerinden gerçekleştiren firmalara özel avantajlar ve çözümler sunmaktadır.

Maaşınızı HSBC Bankası Aracılığıyla Alıyorsanız:

Eğer Çalışanlarınızın Maaş Ödemelerini HSBC Bankası Aracılığıyla Yapıyorsanız:

HSBC Bankası, kurumsal internet bankacılığı uygulaması ve secure FTP sistemi üzerinden firma onaylı olarak gerçekleştirilen maaş ödemelerinde, ödemelerinizi hafta sonları, bayramlar ve tatiller dâhil olmak üzere her gün gerçekleştirebilir. Dosya onay süreci, ödeme günü saat 18:30'a kadar tamamlanmalıdır ve dosya onayının ardından 20 dakika içinde ödemeler gerçekleştirilir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.hsbc.com.tr/

Daha fazla bilgi için HSBC Bank Telefon Bankacılığı'nı 0850 211 0 111 numarasından arayabilirsiniz.