Ekonomi

HSBC’den müjde! Bir ay boyunca komisyon alınmayacak!

Yenilikçi banka HSBC, müşterilerini sevindirecek kampanya haberini resmi internet sitesinden duyurdu. İşte detaylar…Bankanın resmi internet sitesinden duyurulan kampanya bilgilerine göre, belirli şartları yerine getiren kişiler bir ay boyunca komisyonsuz pay senedi işlemi imkanı kazanacak

Yenilikçi banka HSBC, müşterilerini sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinden duyurulan kampanya bilgilerine göre, belirli şartları yerine getiren kişiler bir ay boyunca komisyonsuz pay senedi işlemi imkanı kazanacak.

İşte HSBC’nin açıkladığı kampanyanın detayları ve şartları…

Yenilikçi banka HSBC, müşterilerini sevindirecek yeni kampanyasını resmi internet sitesinden duyurdu.

HSBC’den yapılan açıklamaya göre, dijital kanallar üzerinden HSBC Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yatırım hesabı açanlara 1 ay boyunca komisyonsuz pay senedi işlemi imkanı sağlanacak.

HSBC İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık uygulaması ile 31 Aralık 2022 tarihine kadar HSBC Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yatırım hesabı açan bireysel müşteriler hesap açılış tarihinden itibaren geçerli olmak üzere bir ay boyunca yüzde 0 komisyon oranıyla pay senedi işlemi yapabilme hakkı kazanacak.

İŞTE KAMPANYA KOŞULLARI

Komisyonsuz pay senedi işlemi kampanyasından yararlanabilmek için 20 Temmuz 2022 ve 31 Aralık 2022 tarihleri arasında HSBC Bank A.Ş. İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık uygulaması üzerinden HSBC Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yatırım hesabı açılması gerekmektedir.

Kampanya başlangıç tarihi itibarıyla sadece HSBC Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nezdinde yatırım hesabı olmayan müşteriler kampanyaya katılım sağlayabilir.

Pay senedi işlemlerinde geçerli olacak yüzde 0 komisyon oranı HSBC Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yatırım hesabının açıldığı gün müşterinin hesabına otomatik olarak tanımlanacak ve bir ay boyunca yapılacak pay senedi işlemlerinde geçerli olacaktır.

Yüzde 0 komisyon oranı uygulaması hesap açılış tarihinden itibaren 1 aylık süre dolduktan sonra otomatik olarak sonlanacaktır. Yatırımcılar isterlerse pay senedi alış satış işlemlerinde azami yüzde 0.2 oranında komisyonla işlemlerine devam edebilecektir.

HSBC İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık uygulaması, Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş., İdeal Data Finansal Teknolojiler A.Ş. ve Matriks Dağıtım Hizmetleri A.Ş. tarafından sunulan mobil ve masaüstü uygulamaları aracılığıyla HSBC Yatırım Menkul Değerler A.Ş. hesabı üzerinden iletilecek pay senedi işlemleri kampanya kapsamındadır. Burada belirtilen kanallar haricindeki kanallardan gerçekleştirilen işlemler kampanya kapsamı dışındadır.

Ticaret Bakanlığı esnaflar için harekete geçti! Kılavuz hazırlandı!

Siemens çamaşır makinelerinde indirim var mı? Fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Akbank’tan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar başvuranlar kazanacak!