05 / 05 / 2024

Hܤfele 'nin mobilya kulpları koleksiyon niteliği taşıyor!

Hܤfele 'nin mobilya kulpları koleksiyon niteliği taşıyor!

Hܤfele 'nin sayısız tarzda ve çeşitli malzemeden üretilen mobilya kulpları, bir koleksiyon niteliği taşıyor. Bu alanda haklı bir üne sahip olan Hܤfele kulplar, mobilyada tüm zamanların aksesuarı sayılıyor



çünkü kulplar, yaşam alanlarında belirlenen tarzı, seçilen dekoratif aksesuarlardan daha fazla tanımlıyor. Hatta teknik detaylar dışında, malzemesi ve stili bakımından mekanların en temel ihtiyacı olan mobilyayı estetik açıdan tamamlayan tek aksesuar. Ahşabın dokusuyla uyum sağlıyor, mobilyanın tarzını doğruluyor. Ve şimdi Hܤfele 'nin onlarca zevk ve tarza seslenen, yüzlerce kulp çeşidi ile askıları 2012 Hܤfele Kulp Koleksiyonu ve Elbise Askıları Kataloğu 'nda birleşiyor.

Modern ve klasik tarzda, kristal taşlı, porselen, akrilik, plastik, deri, alüminyum profil malzemelerle üretilen mobilya kulpları ile zenginleşen Hܤfele koleksiyonunda, cam kapaklar, çocuk ve genç odaları, gömme, bas-aç, kayar/katlanır kapaklar için, mutfak dolapları ve daha pek çok kullanım alanı için geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Yalın çizgiler, çağdaş mobilyalar, sade aksesuarlar, tezat renkler, köşeli formlar gibi modern tarzın temelini oluşturan netliği, kendi içinde dahi onlarca kategoriye ayrılan, siyah-beyaz, renkli, heykelsi, deri, geometrik, asimetrik modern Hܤfele kulpları tamamlıyor.
 
Dekorasyonda klasik tarzın vazgeçilmez unsurları gösterişli kumaşlar, ışıltılı aksesuarlar, ince işçilikli oymalı, cilalanmış ahşap mobilyalar, ahşap çerçeveli aynalar, cam avizeleri ışıltılı, kristal taşlı, antik, floral, etnik, rustik Hܤfele kulpları doğruluyor.

Kır tarzı kentlerde doğal yaşama duyulan özlemin sonucunda masif ahşap, ham keten kumaşlar, hasır sepetler, eskitilmiş mobilyalar, büyük masalar, sandıklar, pastel renkler, kareli desenler, porselenlerle hayat buluyor. çiçek, buğday başağı, mavi-beyaz, yaprak desenli porselen kulplar, Hܤfele koleksiyonunun bu tarza uyum gösteren mobilya aksesuarları.

Kristal taşlı kulplar ışıltılı evlere, akrilik, plastik, deri, alüminyum profil kulplar bu malzemelerle örtüşen stiller ile döşenmiş evlere yakışıyor.

Hܤfele 'de her evin, her odası için her zevke göre mobilya kulbu mutlaka var!

HAFELE EVİMDE, KEYFİM YERİNDE!

Mobilya kulplarının ayrıntılı 3D uygulamalarıyla sektörde çığır açan www.hafeleevim.com   web sitesi, eklenen ürün kategorileri, kolay anlaşılan ara yüzü ve   yenilenen tasarımıyla 7 'den 70 'e tüm kullanıcılara hizmet vermeye devam ediyor. Yakın zamanda Hܤfele 'nin tüm ürün yelpazesinin dahil edileceği “Hܤfele Evim ” projesinde, kullanıcılar şu anda istedikleri mobilya kulbunun 3 boyutlu uygulamasını inceleyebiliyor, kulpları mobilya üzerinde uygulamalı olarak görebiliyor, mobilya ve kulpların ayrı ayrı renk seçeneklerini belirleyebiliyor ve hatta teknik çizimlerini kendi bilgisayarlarına indirebiliyor.

Hafele uzman yaklaşımını ve tasarım öncülüğünü, dekorasyonda son trendlerin yaşam alanlarında nasıl hayat bulacağı konusunda danışmanlık vererek pekiştiriyor. Sosyal Medya 'da facebook, twitter gibi birçok paylaşım ağından da takip edilebilen Hܤfeleevim dünyası, http://blog.hafeleevim.com adresinde can alıcı ve etkileyici içeriği ile okuyucularla buluşuyor; konuk yazarları, yaşam alanları için püf noktaları, ev doktoru köşesi, parlak dekorasyon fikirleri ve son trendleriyle ev dekorasyonu meraklılarının vazgeçilmez adresi oluyor.


Geri Dön