29 / 04 / 2024

Hܤfele, ZOW Istanbul 2011 Fuarı 'nda yer alacak!

Hܤfele, ZOW Istanbul 2011 Fuarı 'nda yer alacak!

Mobilya, kapı donanım ve aksesuarları alanında sektör lideri olan Hܤfele, birbirinden farklı çözümlerle tüm yaşam alanlarını akıllı mekanlara dönüştüren en yeni ürünleriyle 15-18 Eylül tarihleri arasında ZOW Istanbul 2011 Fuarı 'nda olacak



Tasarımla işlevselliği bir arada sunan ve sektörde yenilikleri en kısa sürede tüketiciye ulaştırma artı değeriyle ünlenen Hܤfele, teknolojinin doruğa ulaştığı ürünlerini fuara taşıyarak görkemli standında tanıtacak.

Yavaşlatma mekanizmaları, elektronik mobilya donanımları, mutfak kiler ve çekmece sistemleri, aydınlatma donanımları, banyo aksesuarları gibi Hܤfele klasiklerinin farkını İstanbul Fuar Merkezi, CNR Expo / Yeşilköy 4. Salon C10-C12 numaralı stantlarında izleyebileceksiniz.

Küçük yaşam alanlarına işlevsel çözüm: COMBI

Özellikle stüdyo evler, genç odaları, yatlar, home-office 'ler için, işlevsel bir çözüm olan COMBI yatak/masa, hem alan verimliliği sağlıyor, hem de yaşam alanlarına dinamizm getiriyor. Değişen ihtiyaçlara yenilikçi ve işlevsel çözümler sunmaya öncülük eden Hܤfele, COMBI serisini öneriyor. Hem masa hem yatak olabilen sistem, dar alanları kullanışlı hale getirirken, hem çalışma hem de ergonomik bir uyku ortamı sağlıyor. COMBI küçük evlerin çocuk odaları için de eğlenceli ve pratik bir çözüm oluyor.

Suya hükmeden teknoloji Hansa armatürler

Hܤfele ailesine katılan Hansa 'nın ileri teknoloji ve modern üretim teknikleriyle ürettiği dokunmatik armatürler, çağdaş banyoları kişiye özel, kendine özgü stili ve cazibesi olan, ergonomik ve konforlu yaşam alanlarına dönüştürüyor. Özel pirinç malzeme ve krom kaplama özellikleri ile dayanıklılığın simgesi Hansa ürünlerinden dokunmatik açma-kapama ve sıcaklık ayarlı Latrava ve Canyon serileri, özel dayanıklı Murano camından üretilen Murano serisi, minimal tasarımın suyla hayat bulduğu Stela serisi artık Hܤfele distribütörlüğü ile Türkiye 'de ve sadece Hܤfele mağazalarında satışa sunuluyor.

Glass Design ile beş yıldızlı banyo şıklığı

Hܤfele, yeni lavabo serisi Glass Design ile şıklığı, zarafeti ve doğadan yansımaları taşıyarak, yenilikçi yaklaşımı ve ileri teknolojisiyle sıra dışı banyolar yaratıyor. Yeni ürün serisindeki alüminyum, cam mozaik ve seramik malzemelerle üretilen banyo aksesuarlarıyla farklı tarzları bütünlüyor, birbirinden bağımsız zevklere ideal seçenekler sunuyor. Altın ve gümüş mozaiklerle kaplı modelleri banyoda saray şıklığı; konyak, siyah ve beyaz renklerdeki seramik lavaboları ise doğallık arayanların seçimi oluyor. Glass Design banyo serisinin sabunluk, sıvı sabunluk ve diş fırçalık seti ise banyolara sıra dışı bir görünüm kazandırıyor.    

Hello Kitty çılgınlığı şimdi Türkiye 'de, banyo aksesuarları ile Hܤfele 'de!

Küçük kırmızı kurdelesi, akvaryumdaki kırmızı balığı, çok sevdiği kırmızı elmaları ve kocaman kalbiyle tatlı kedicik Hello Kitty karşınızda. Otomobilden telefona, gitardan uçağa her yeri sevimli karakterleriyle süsleyen Hello Kitty, banyo aksesuarlarıyla ilk kez Türkiye 'de, tüm Hܤfele mağazalarında! Birbirinden değerli altınlar, gümüşler ve kristaller, Gold, Silver ve Strass serisinde. Flower koleksiyonunun çiçekleri, Classic ürünlerinin kırmızı kalpleri tam Hello Kitty tutkunlarına göre!

Sessiz kapanan çekmeceler için Moovit, modüler tasarım, kusursuz uyum …

Moovit modüler çekmece sistemleri yenilikçi tasarımıyla her tip mekana ve mobilyaya kolayca uyarlanabiliyor. Yüksek taşıma kapasitesi, dekoratif bordürleri, tam açılım özelliği, verimli alan kullanımı, hızlı montaj ve demontaj çözümleriyle mobilyada ve mekanda yeni bir devrim!

Sessiz hareket, ileri teknoloji: Huwil

Ahşap ve alüminyum çerçeveli, kalkar ve kalkar-katlanır kapaklara uygun üretilen Huwil elektrikli makas donanımları. programlanabilir uzaktan kumandalı açma düğmesi, sessiz açılım ve entegre yavaş kapanma özelliğiyle Hܤfele teknolojisinin gücünü gösteriyor!

Klasikten moderne tüm stillerde kapı kolları

Hܤfele, tüm yaşam alanları için estetik ve işlevsel binlerce kapı kolu ile modern, klasik, country, grange, minimalist, barok, her tarz için özgün tasarımlar vaat ediyor. Yüzlerce kapı kolu çeşidiyle, her tipte ve her stilde yaşam alanının gereksinimini karşılayacak zengin bir ürün portföyüne sahip. Özenli bir işçilikle, yüksek kalitede birçok farklı malzemeden üretilen kapı kolları, modernden klasiğe tüm mekanların görsel bütünlüğünü tamamlıyor.

Tüm zamanların mobilya kulpları

Hܤfele 'nin sayısız tarzda ve çeşitli malzemeden üretilen mobilya kulpları, bir koleksiyon niteliği taşıyor. Bu alanda haklı bir üne sahip olan Hܤfele kulplar, mobilyada tüm zamanların aksesuarı sayılıyor. çünkü kulplar, yaşam alanlarında belirlenen tarzı, seçilen dekoratif aksesuarlardan daha fazla tanımlıyor. Modern, klasik, country, antik, etnik, siyah-beyaz, ışıltılı, heykelsi, saraylı, floral, geometrik, grange tarzda mobilya kulpları ile zenginleşen Hܤfele koleksiyonunda, oturma odaları, yatak odaları, banyolar, ofisler, cam kapaklar, çocuk odaları, mutfak dolapları ve daha pek çok kullanım alanı için geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

En yeni depolama mantığı: “Convoy ”

Kesseböhmer Convoy kiler sistemleri çağdaş yaşamın gerektirdiği en yeni depolama mantığını esas alıyor. Birçok mutfakta yiyecek depolanan alanlar mutfağın farklı noktalarında bulunuyor. Bu, hem zaman kaybına, hem de unutularak tekrar satın almalara neden oluyor. Convoy, “daha iyi bir depolama sistemi, zaman kazandıracak ve esnekliği arttıracaktır ” düşüncesinden hareketle yaratılıyor. Kesseböhmer 'in merkezileşmiş depolama mantığına dayanarak geliştirdiği Convoy kiler sistemi evdeki tüm kuru gıdaların muhafaza edilmesi için gerekli alanı sağlayacak kadar iddialı!

Kayar Kapak Sistemleri

Gardırop, vestiyer vb. depolama ünitelerinde Hܤfele 'nin kayar kapak sistemleri ile kapaklar hiç zorlanmadan açılıp, kapanıyor, özellikle dar yaşam alanlarında kullanıcıya işlevsel bir alan sağlayan akıllı kayar kapaklar sayesinde depolama üniteleri ile geçirilen vakit bir keyife dönüşüyor. Yavaşlatıcı sistemlere sahip seçenekler de sunan Hܤfele kayar kapak sistemleri çekmece ve dolap gibi üniteleri çocuklar için güvenlik, ev halkı için sessiz ve huzurlu bir ortam sağlıyor.

Açılır masa sistemleri ile sihirli depolama: “Tavoflex ”

Hܤfele 'nin işlevsel depolamaya hizmet eden zengin ürün yelpazesinin yeni yıldızı Tavoflex açılır masa sistemi ile oturma odaları, salonlar, ofisler sihirli depolamaya tanışıyor. Mobilyayı kullanışlı hale getirmeyi ve akıllı mekanlar yaratmayı seven Hܤfele, her tür yaşam alanına uygun, çeşitli malzemeden üretilen açılır masa sistemleri ile kullanıcıya kolaylık sağlıyor.

Banyolara müzik doluyor: Pop, Jazz, Latin, Blues ve Tango banyo aksesuarları

Tasarım ve teknolojiyi harmanlayarak kullanıcıya daima ilham veren banyo aksesuarları sunan Hܤfele, müziğin çeşitli dallarından esinlenerek tasarladığı Aquasys serisi Pop, Jazz, Latin, Blues ve Tango serileriyle banyolara müziği taşıyor. Her tarza hitap eden müzik dolu banyo asesuarları kullanıcıların beğenisine sunuluyor

Mekan ve mobilya tasarımı için LOOX

Loox aydınlatma sistemleri, mekan ve mobilya tasarımında yeni bir çığır açıyor. Işıklı cam raflar, enerji tasarruflu LED spotlar, esnek LED bantlar, hareket sensörlü dolap içi ve raf altı çözümleri; aydınlatma teknolojisi öncüsünden gelen tüm iyi fikirler, yaşam alanlarını ışık vurgularıyla donatıyor ve güzelleştiriyor. LOOX üretimi LED aydınlatma serisi ile kullanıcılara konut, ofis ve mağaza aydınlatmalarından mobilya aydınlatmalarına uzanan geniş bir yelpazede ürün seçeneği sunuyor. Hareket sensörlü, yüzeye monte LED spotlar, dolap içlerinde, giyinme odalarında, raf altı aydınlatma ihtiyacı olan tüm yaşam alanlarına uygulanabiliyor.


Geri Dön